De magische zonsopkomst, het geruis van de oceaan, de geuren, kleuren en geluiden van het tropisch regenwoud

Shangri-La’s Rasa Ria Resort ligt aan het langgerekte Pantai Dalit zandstrand omzoomd door het tropisch regenwoud in Kota Kinabalu. Dit exclusieve resort grenst aan een privé natuurreservaat met een eigen orang-oetan opvangcentrum. Hier worden de jonge mensapen voorbereid op een verblijf in het Sepilok orang-oetanrehabilitatiecentrum, in het oosten van Sabah. Voor Talisman begrippen is het een groot resort, maar we gebruiken uitsluitend de exclusieve Ocean Wing met haar heerlijke suites. Van de heerlijke Ocean Wing suites, de perfecte service en het spectaculaire culinaire aanbod, tot een eindeloze strandwandeling en orang-oetans van heel dichtbij bekijken.

Orang-oetans

Welkom in het paradijs. Zin in actie? Hier is echt van alles te beleven. U kunt paardrijden, tennissen, golfen, fitnessen, duiken, snorkelen, diepzeevissen of fietsen. Hiken in het Tunku Abdul Rahman National Park, is heel bijzonder. Evenals een lange strandwandeling maken met uw voeten in het aangename water. En het icoon van Saba van heel dichtbij bekijken in het orang-oetan opvangcentrum, is een unieke belevenis.

De Ocean Wing heeft onze voorkeur

Alle suites hebben een Maleis thema met rustige aardetinten en veel gebruik van lokaal hout. De prachtige Ocean Wing suites bieden volop de ruimte, comfort en een prachtig uitzicht over de glinsterende oceaan. Vanuit het enorme bad op uw terras bent u een met de schitterende omgeving.

Van Japan tot India

U geniet van het voortreffelijke culinaire aanbod in een van de vijf restaurants. Zin in Japanse, Indiase of westerse lekkernijen? Het minimalistische restaurant Kozan Teppanyaki, het authentieke Naan restaurant en het trendy Coast Restaurant & Bar, zijn hemels. Op het strand een romantische tafel voor twee reserveren, kan natuurlijk ook. Voor het slapen gaan flaneert u nog even door de tropische tuinen voor een drankje in de Sampan Bar.

Tripadvisor over Rasa Ria Resort