Het serviceniveau van The Danna is uitzonderlijk; u wordt hiervan ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de watten gelegd

De koloniale façade van hotel The Danna Langkawi staat voor echte luxe en ultieme rust in een tropische setting. Bereidt u zich voor op een onvergetelijk verblijf; het vriendelijke personeel legt u echt compleet in de watten. Het prachtige design, het oog voor detail, de culinaire hoogstandjes, de sublieme ligging aan de Pantai Kok baai en het magnifieke uitzicht over de zee en de groene heuvels, maken het helemaal af.

Exotisch Langkawi

Huur een auto en verken op eigen gelegenheid het exotische eiland met de prachtige stranden, de weelderige natuur en de vele restaurants. Bij het Pool Cafe van The Danna bestelt u een lichte snack en een drankje en geniet van al het moois om u heen. Of geniet van een heerlijke massage in de spa.

Klassiek en koloniaal

De 125 ruime kamers en suites hebben een klassiek, koloniaal interieur met gebruik van warme kleuren, natuurlijke materialen en Maleise elementen als handgeweven tapijten en lokale kunst. Vanuit uw comfortabele hemelbed geniet u van een mooi uitzicht over het zwembad, de prachtige jachten in de Telaga haven, de kalme zee, de groene binnenplaats of de omliggende weelderige jungle.

Fine dining of romantiek

Ontdek de meest exquise gerechten uit alle windstreken. Van fine dining in Planters Restaurant en Brits-Maleise specialiteiten in The Straits & Co, tot een drankje in The Verandah of in The Drawing Room. Zin in romantiek? Laat een mooi gedekte tafel voor twee opmaken op het strand. In de onmiddellijke omgeving vindt u allerlei restaurantjes waar u voor een habbekrats heerlijk lokaal kunt eten.

Tripadvisor over The Danna

Vergelijkbare accommodaties in Maleisië