Binnen de muren van dit sfeervolle boetiek hotel met de tropische tuinen, bent u beland in een oase van rust

Villa Samadhi is een kleinschalige accommodatie met een bijzondere sfeer. In een wereldstad als Kuala Lumpur verwacht je enkel massale hoogbouw hotels, maar Villa Samadhi bewijst dat dit ook anders kan. De slechts 21 kamers zijn gesitueerd in een sfeervol pand wat eerder doet denken aan een luxe villa dan aan een hotel.

Oase van rust

Ondanks de ligging in een grote stad bevindt u zich binnen de muren van het hotel in een rustige oase met prachtige tropische tuinen, diverse waterpartijen en een mooi vormgegeven lagune met een groot zwembad. De exclusieve Villa Samadhi ligt in een rustige wijk, vlak bij het bruisende deel van Kuala Lumpur. Deze romantische hideaway is een van KL’s best bewaarde geheimen. Alsof u bij rijke vrienden logeert in hun fantastische stadspaleis. ‘Home away from home’ is een vaak misplaatst gebruikte term, maar hier slaat hij de spijker op de kop. Met zijn bruisende uitgaansleven, state-of-the-art hotels, fraaie restaurants, prachtige winkelcentra en een onmiskenbare Aziatische sfeer is Kuala Lumpur een heerlijke stad om te ontdekken. En 's avonds, als de stad sprookjesachtig verlicht is, geniet u van de voortreffelijke restaurants en de sfeervolle cafés en clubs in het centrum. Of u doet als de locals en gaat naar de up & coming wijken Bangsar en Hartamas.

Subtiele details

In Villa Samadhi heeft elke kamer iets unieks en hierdoor zijn eigen charme. De moderne inrichting is door de subtiele Aziatische details en het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen bijzonder sfeervol en rustiek. De kleinste kamers hebben al een afmeting van 56 m en zijn naast een slaapkamer en badkamer voorzien van een eigen balkon. De kamers op de begane grond bieden vanaf het terras direct toegang tot de lagune en het zwembad. Grotere kamers zijn uitgebreid met een plungepool en de zeer ruime Villa kamer beschikt zelfs over een eigen keuken en tuin. Erg uniek is ook de Loft kamer in de nok van het pand. Aan de ene zijde heeft u vanuit deze kamer prachtig uitzicht op de skyline, terwijl u aan de andere zijde uitkijkt over het zwembad. Ook deze kamer heeft een plungepool en een sfeervol watervalletje.

Alleen voor hotelgasten

Villa Samadhi beschikt over een zeer goed eigen restaurant, Mandi Mandi, exclusief voor gasten van het hotel. Het restaurant heeft een mooie locatie aan de lagune en biedt u de keuze uit zowel internationale als moderne Aziatische gerechten. Ook is er de Bumbung lounge, een gezellige lounge en bar op het dak met uitzicht op de stad. Vooral in de namiddag of na het diner is het hier heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje en drankje.

Tripadvisor over Villa Samadhi