The Westin is beroemd om haar 'heavenly beds’

Bent u eenmaal in slaap gevallen in dit speciaal voor The Westin ontwikkelde bed, zult u veel moeite hebben om deze hemelse slaapplek de volgende ochtend weer te verlaten.

Op loopafstand van Bukit Bintang

The Westin is een van onze ‘all time favorites’ in Kuala Lumpur. Deze uitstekende accommodatie, onderdeel van de Starwood hotelketen, ligt fantastisch op een steenworp afstand van de levendigheid van Bukit Bintang, waar zich de beste theaters, restaurants en winkels bevinden. Ook de beroemde Petronas Twin Towers liggen op loopafstand. Het hotel biedt ook tal van mogelijkheden tot vermaak. Er is een heerlijk zwembad, u kunt in de privacy van uw kamer een massage ondergaan, er is een fitnesscentrum en voor de allerkleinste reizigers is er een Kids Club. Uiteraard kunnen we voor u ook een fascinerende stadstour door Kuala Lumpur regelen, bijvoorbeeld een rondleiding langs de culinaire hoogtepunten van de stad.

Heavenly Bed

The Westin heeft maar liefst 380 kamers en suites en toch doet het hotel niet heel massaal aan. Alles straalt rust en kalmte uit, wat mede wordt veroorzaakt door het gebruik van rustige aardetinten. Welke kamer u ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van het speciaal voor The Westin ontwikkelde ‘heavenly bed’. Zodra u de lakens openslaat en neerstrijkt op het zachte matras weet u waarom dit bed zo genoemd wordt! Daarnaast is de badkamer voorzien van een ‘heavenly shower’, ook al zo’n genot.

Hoewel het in Kuala Lumpur wemelt van de uitstekende eetgelegenheden hoeft u voor een goed diner het hotel niet te verlaten. The Westin is namelijk voorzien van een aantal innovatieve restaurants en bars, waaronder het Italiaanse Prego, waar u in de open keuken kunt meekijken hoe uw pasta wordt bereid en Five Sen5es waar specialiteiten uit de Cantoneese keuken op het menu staan. De Maleisische keuken komt het beste tot zijn recht in de gezellige The Living Room en in Qba geniet u van specialiteiten van de grill. 

Tripadvisor over Westin Kuala Lumpur