Door: Gezin met drie dochters
"Wij zijn nu een paar dagen terug en zijn nog aan het nagenieten van een fantastische reis. Het was heerlijk en iedereen heeft er enorm van genoten."

Beste Natasja,

Wij zijn nu een paar dagen terug en zijn nog aan het nagenieten van een fantastische reis. Het was heerlijk en iedereen heeft er enorm van genoten. Wij hebben veel ondernomen, zoals de mega zipline en Universal Studio's in Singapore. We hebben Kuala Lumpur verkend en vuurvliegjes bekeken. In Saba zijn wij gaan wildwatervaren en hebben een jungle trek gedaan. Op Langkawi hebben wij van het strand genoten en de mangrove bezocht. In alle hotels was er ook voldoende vertier voor de kinderen.

Ik wil je daarom heel graag complimenteren. De reis is vlekkeloos verlopen en het was helemaal zoals gehoopt. De hotels en toegewezen kamers waren uitstekend. Bij Shangri La Rasa Ria kregen we zelfs een vertrekceremonie, waarbij wij door een deel van het personeel zijn uitgezongen. Erg grappig. Bij The Andaman kregen wij een upgrade naar een suite met een prachtig uitzicht en bij het Four Seasons hadden wij Villa nr. 8, wat (ook volgens het personeel) zonder twijfel de mooiste villa was.

De gids in Kuala Lampur was ook zeer goed en deed alles om het ons naar de zin te maken. Wij hebben hem ook nog ingehuurd voor een trip naar de vuurvliegjes. De chauffeur die ons naar het vliegveld bracht heeft ons onderweg ook nog de wijk laten zien waar de regering is gevestigd. Erg de moeite waard en als ik een tip mag geven zou je dit standaard moeten opnemen in de transfer van of naar het vliegveld. Het is een extra 15 minuten, maar wel erg leuk om te zien.

Natasja, nogmaals heel veel dank voor de organisatie en je geduld bij het boekingsproces.

Met vriendelijke groet,

Een gezin bestaande uit ouders en drie dochters van 6, 8 en 10 jaar oud.