Ga op culinaire ontdekkingsreis door de Maleisische keuken

De multiculturele metropool 'KL' ontdekken? Vandaag staat er een culinair avontuur op het programma met Simply Enak (gewoon heerlijk). Eigenaresse Pauline Lee is geboren en getogen in Kuala Lumpur. Samen met haar Nederlandse man Maarten runt ze Simply Enak en delen ze hun passie voor Maleisisch eten met u. U begint meteen goed met een heerlijk Maleisisch ontbijt tussen de locals in een traditioneel koffiehuis 'kedai kopi'. 

Vervolgens bezoekt u in Chinatown een boerenmarkt en een drukke lokale wet market waar verse groenten, gevogelte, vis, zeevruchten en vlees wordt verkocht. U leert over de bijzondere ingrediënten en specerijen die gebruikt worden in de Maleise keuken en u proeft bijzondere fruitsoorten als doerian en papaja. U luncht in een lokaal restaurant met een authentieke Nasi Lemak; een Maleis rijstgerecht met kokosmelk. Probeert u ook een heerlijk zoet dessert als ais kacang.