Is er iets mooiers dan verblijven in de woestijn? De eindeloze vlakte nodigt uit voor zoveel activiteiten en de sterrenhemel ’s avonds is onbeschrijflijk mooi.

De Agafay woestijn ligt genesteld tussen de stad en het Atlas gebergte. Een wild, kaal en woest landschap met licht gesteente. Dit is wellicht hoe de woestijn aan haar naam komt; Agafay betekent ‘melk’ in het Berber. Het is een korte rit vanaf Marrakech en toch voelt de drukte heel ver weg. Door de kleinschaligheid van het Agafay Desert Camp voelt het echt alsof u hier even helemaal alleen op de wereld bent.

Slapen onder de sterren

De negen nomadententen van Agafay Desert Camp zijn eenvoudig ingericht maar voorzien van alle comfort. Ze steken prachtig af tegen de ruige omgeving, en vormen een heerlijk onderkomen tussen alle activiteiten door. In de koelere maanden – oktober t/m maart – kan het hier erg koud worden in de avond. Het is aan te raden om warme kleding mee te nemen zodat u zolang mogelijk van de gezelligheid rondom het kampvuur en de magische sterrenhemel kunt genieten.

Dineren in gezelschap

Het diner wordt geserveerd in de grote nomadentent, en bestaat uit verrassende en smaakvolle gerechten. Het is ongelooflijk wat de chef hier op tafel weet te toveren, gezien het feit dat u zich hier echt in ‘the middle of nowhere’ begeeft. U dineert samen met de andere gasten maar op verzoek kan er ook een privé tafel voor u worden gedekt.

En dan... Op avontuur!

Vanuit het Agafay Desert Camp kunt u tochten per kameel, mountainbike of quad ondernemen. Het is het beste dat u dit van te voren bespreekt met uw Talisman specialist, zodat uw wensen en voorkeuren aangegeven kunnen worden en u gegarandeerd de leukste activiteiten kunt ondernemen.

Tripadvisor over Inara Desert Camp Agafay