Een bijzondere plek waar natuur, architectuur en design hand in hand gaan

Domaine Malika is een echte verrassing aan de voet van de Hoge Atlas. Dit bijzondere hotel, 60 kilometer ten zuidwesten van Marrakech, heeft zich genesteld in een uitgestrekte vallei met pijnbomen en olijven. Het ontwerp van het hotel komt van de hand van een Italiaanse architect die met veel oog voor detail een prachtig staaltje design heeft weten neer te zetten. Het hotel wordt gerund door de Franse Paul en zijn moeder, die u een onvergetelijk verblijf zullen bezorgen.

Ontdek de Hoge Atlas

Vanuit deze bijzondere lodge kunt u de schitterende omgeving heel goed te voet verkennen. U kunt zelf op pad gaan, of samen met een gids de wonderen van de vallei ontdekken. Ook kunt u er te paard of met een mountainbike op uit trekken of tijdens een jeepsafari het ruige landschap van het hooggebergte doorkruisen. Bent u na uw eerste viergangenmaaltijd in het hotel nieuwsgierig geworden naar de Marokkaanse keuken, dan verzorgt de chef graag een Marokkaanse kookles.

Hammam

De prachtige tuin en het heerlijke zwembad zijn hele prettige plekken om weer even tot rust te komen, maar het ultieme gevoel van ontspanning ervaart u in het intieme wellnesscentrum met hammam waar u zich kunt onderdompelen in pure luxe. Ghassoulwraps, een traditionele hammam behandeling, massages en gezichtsbehandelingen zijn mogelijk.

Modern en elegant

In het hotel bevinden zich één standaard kamer, één suite en vijf junior suites. Deze zijn alle ingericht in een moderne art deco sfeer. In de warme maanden kunt u, als u in een van de suites verblijft, vertoeven op een heerlijk privé terras. Wordt het wat kouder, dan verspreidt de openhaard een behaaglijke warmte.

Authentieke smaken

De keuken is hier absoluut een van de hoogtepunten. Alleen al de setting, zo kleurrijk, warm en mysterieus als de landschappen van de Andes, is verbluffend. De creatieve chef weet authentieke smaken perfect te combineren met moderne technieken. Elke avond geniet u hier dan ook van een klassiek viergangen table d'hote menu, met op de achtergrond jazzmuziek uit de dertiger jaren. Een diner in Rivella sfeer: 'een beetje vreemd, maar wel lekker'

Tripadvisor over Domaine Malika

Vergelijkbare accommodaties in Marokko