Een onvergetelijke ervaring in de woestijn. Overdag een gouden duinlandschap waar je maar kijkt en 's avonds een spectaculaire sterrenhemel.

De enorme leegte en grootsheid van het landschap zijn maar moeilijk te geloven. Het duurt even voordat u beseft dat u hier echt ver van de bewoonde wereld, in een klein nomaden tentenkamp verblijft. Maar dan wel met alle luxe. Het meest bijzonder aan het slapen in de woestijn? Misschien wel de zonsopkomst en zonsondergang die u hier meemaakt: de meest magische momenten van de dag.

Het leven in de woestijn

Jaimas Madu is een tentenkamp aan de oostelijke kant van de hoogste duinen van de Marokkaanse Sahara. Het biedt een waanzinnig mooi uitzicht op de zandverstuivingen! Overdag maakt u hier allerlei avonturen mee; een tocht per dromedaris bijvoorbeeld. In de avond vertoeft u in de gemeenschappelijke ruimte waar een gezellig vuurtje de tent verlicht. Onder het genot van een drankje vertelt de camp crew u graag meer over het leven in de woestijn.

Nomadentent

U slaapt in uw eigen nomadentent. Wees gerust, het is een zeer comfortabele uitvoering met een kleurrijk interieur. U slaapt in een comfortabel bed met zoveel lakens en dekens als u maar wilt. De temperatuur kan 's nachts immers flink dalen. Ook heeft uw tent een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Dineren op een zandduin

Dineren bij ondergaande zon of onder talloze sterren. Aan tafel of op een kleedje in het zand. Hier is iedere maaltijd een beleving. Uw dag begint hier zeer goed met een zelfgemaakt ontbijt met brood, jam en yoghurt. In de avond tovert de chef een typisch Marokkaanse maaltijd op tafel. 

Tripadvisor over Jaimas Madu Desert Camp

Vergelijkbare accommodaties in Marokko