Vanuit het enorme infinity zwembad is het uitzicht op het grillige landschap van de Hoge Atlas werkelijk fantastisch

In 1998 maakte Sir Richard Branson, bekend van Virgin Limited Edition Unique Retreats, een ballonexpeditie door Marokko en ontdekte Kasbah Tamadot, een prachtig kasteeltje gelegen aan de voet van het Hoge Atlasgebergte. Hij twijfelde geen moment en kocht deze prachtige hideaway, waarna hij het omtoverde tot een exclusief en sfeervol hotel met topservice. Dit hotel tilt uw reis naar een hoger niveau!

Kleur is de sleutel

De suites zijn van een kaliber dat u nog niet kent. Ze zijn werkelijk prachtig! Elke suite heeft een typische Marokkaanse inrichting met een kleurthema. Verkeer naar keuze in een helder paarse, aquablauwe of dieprode omgeving! Elke suite is voorzien van een fijn balkon of terras. Reist u met het gezin dan is de Master Suite met drie slaapkamers en een privé zwembad, naast het algemene zwembad, een ideale accommodatie. U kunt er ook voor kiezen om in een luxe en compleet ingerichte berbertent te verblijven. Heel uniek en bovendien geniet u dan van schitterend uitzicht op de vallei.

In en om het kasteel

Het grillige landschap van de Hoge Atlas leent zich uitstekend voor het maken van prachtige trekkings, te voet, per muilezel, te paard of met een mountainbike. Naast het ontdekken van de prachtige omgeving hecht het hotel ook veel waarde aan ontspanning. Met de vele intieme zitjes in de tuin is het niet moeilijk om de rust op te zoeken, maar het hotel biedt nog veel meer faciliteiten. In de zomer kunt u gebruik maken van het heerlijk buitenzwembad. 's Winters is er een binnenbad, dat verwarmd wordt. Daarnaast heeft het hotel een lounge, kunt u op speciale avonden een film kijken in de 'open lucht cinema' en er is een fantastische spa met hammam.

Eten waar en wanneer u maar wilt

Het Kanoun restaurant heeft niet alleen een waanzinnige ligging, maar biedt ook een uitstekende keuken waarin lokale gerechten worden gecombineerd met invloeden uit de wereldkeuken. Groenten en fruit komen uit eigen tuin. Er zijn in het hotel verschillende plekjes waar u kunt eten. In de tuin vindt u verschillende zitjes die prachtig uitzicht bieden, maar ook een romantisch diner bij kaarslicht, geserveerd aan de rand van het zwembad, is een mogelijkheid. Houdt u van koken? De chef geeft u graag les in het bereiden van de meest smaakvolle Marokkaanse delicatessen.

Tripadvisor over Kasbah Tamadot

Vergelijkbare accommodaties in Marokko