Beleef de oriëntaalse droom in dit bijzondere boutique hotel nabij Marrakech

Ver genoeg van Marrakech om de drukte te ontlopen, dichtbij genoeg om de reuring op te zoeken. Een prettige combinatie, als u het ons vraagt. Na een drukke ochtend in de Medina is het wel zo prettig om terug te keren in een oase van rust. En dat is Les Deux Tours, een charmant boutique hotel in de weelderige Palmeraie op ongeveer een halfuurtje rijden van Marrakech.

Traditionele villa's

De elegante kamers en suites liggen verspreid over een aantal traditionele villa's, die op hun beurt weer in een schitterende tuin gelegen zijn. De kamers zijn ingericht in een Marokkaanse stijl die zowel stijlvol als authentiek aandoet.

Relax

Een korte wandeling door de tuin of een duik in het (verwarmde) zwembad doen hier al wonderen. Bent u liefhebber van wellness, dan mag u de spa echter niet overslaan. Voordat u een hammam behandeling of massage ondergaat, kunt u alvast tot rust komen in de ontspanningsruimte. Na de behandeling wordt u hier uitgenodigd voor een verfrissend citrusdrankje en wat gezonde snacks.

Haute cuisine

Het eten is van uitzonderlijke kwaliteit. Er zijn twee restaurants. In La Pergola is de setting heel ontspannen en losjes; ideaal voor een lichte lunch of een zomerse barbecue. Salammbo heeft een chiquere ambiance en biedt verrassende gastronomische hoogstandjes. De aanwezigheid van de bar is een enorm pluspunt. Het is heerlijk om hier in de namiddag, vaak het moment dat je wat trek krijgt maar het nog te vroeg is voor een diner, wat tapas en een wijntje te bestellen.

Tripadvisor over Les Deux Tours