Verstopt achter een gewone houten voordeur in de wirwar van drukke steegjes vindt u Riad Farnatchi.

Place Moukef is één van de minder bekende toegangspoorten tot de medina van Marrakech. In de oogverblindende en overweldigende drukte is het alsof u elk moment Indiana Jones tegen kunt komen die orde in de chaos komt scheppen. Het is echter een medewerker van Riad Farnatchi die u de helpende hand biedt en u door het doolhof van steegjes leidt naar de onopvallende voordeur die toegang biedt tot een oase van rust en kalmte.

Er heerst hier een weldadige rust

Zodra u Riad Farnatchi binnentreedt komt u in een andere wereld terecht. Er heerst hier een weldadige rust, die voornamelijk wordt gecreëerd door eigenaar en visionair James Wix. Hij is afkomstig uit een hoteliersfamilie en heeft lange tijd gewerkt voor de Four Seasons hotelgroep. James kent alles en iedereen die er toe doet in de medina. Hij is een onuitputtelijke bron van informatie en heeft voortreffelijke restauranttips. De Riad biedt in totaal tien prachtige suites, die worden gecombineerd met hoogstpersoonlijke service en ultieme kwaliteit. Een typisch Talisman accommodatie!

Ontspan in de prachtige hammams

De Farnatchi Spa is licht en luchtig, met twee prachtige marmeren hammams en Marokkaanse behandelruimtes. Er is genoeg keuze; van eucalyptus hammam behandelingen tot heerlijke massages of een weldadige facial. Argan olie, een lokaal product, wordt veelvuldig gebruikt. Wilt u gebruik maken van het diner in Riad Farnatchi, plaatst u dan uw bestelling voor 15:00 en de attente crew zorgt ervoor dat uw diner klaarstaat op het gewenste tijdstip, op de gewenste plaats. 

Tripadvisor over Riad Farnatchi

Vergelijkbare accommodaties in Marokko