Glamping in de Marokkaanse woestijn

Een nachtje slapen in de Marokkaanse woestijn is een bijzondere en avontuurlijke toevoeging aan uw reis. We nemen u mee naar de Agafay woestijn, een zogenaamde steenwoestijn. Hier vindt u dus geen zandduinen maar wel indrukwekkende maanlandschappen en prachtige vergezichten. Middenin dit bijzondere landschap ligt het Scarabeo Desert Camp, een intiem tentenkamp geschikt voor jong en oud!

Per 4WD en kameel

Overdag is het in de zinderende hitte te warm om op comfortabele wijze door de woestijn te reizen, dus we zorgen er altijd voor dat het avontuur in de namiddag van start gaat. Het eerste stuk van de rit door de woestijn legt u per 4WD af. Voor het tweede deel van de tocht naar het kamp staan er kamelen voor u klaar! Het is inmiddels bijna zonsondergang, wat prachtige plaatjes oplevert!

Slapen in een tent

Net als de berbers slaapt u hier in een lichtgekleurde tent uit canvas met puntdak. De tenten zijn erg ruim en comfortabel ingericht, met een echt bed en een ensuite badkamer met ecologisch toilet en een wastobbe. De eigenaar, Victor, een wereldreiziger en fotograaf, heeft zijn stempel gedrukt op de bijzondere inrichting met reis gerelateerde kunst.

Een bijzondere avond

In het tentenkamp hangt een ontspanning sfeer. Geniet vanaf een van de heuvels van de zonsondergang, terwijl in de 'dining tent' voorbereidingen worden getroffen voor het diner. Niet veel later, als de zon helemaal onder is en de hemel zich langzaam vult met heldere sterren, wordt er een smakelijke Marokkaanse maaltijd geserveerd. 

Tripadvisor over Scarabeo Camp

Vergelijkbare accommodaties in Marokko