Door: Geert-Willem en Suzanne
De excursie waarbij we wandelden door het bergdorpje Imlil en de besneeuwde toppen van de Toubkail zagen, is een herinnering waar we lang op kunnen teren!

We zijn eerst naar Essaouira gegaan waar we in Riad Chabanat verbleven. In de kamer boven, helemaal van hout gemaakt, hadden we een zeer mooi uitzicht over Essaouira en was het goed toeven. Het personeel deed ook alles om het je naar de zin te maken. We hebben heerlijk door de straatjes van de Medina geslenterd.

De tweede helft van onze vakantie brachten we door bij La Parenthese, een prachtige locatie dichtbij Marrakech. Lionel en Valerie plus hun personeel deden er alles aan om ons een fijn verblijf te laten hebben, en met succes! De eerste woorden van Lionel waren dan ook "Faites chez vous", en ons tweede thuis werd het gedurende ons verblijf. Valerie kan erg goed koken en heeft ons enorm verwend. Vanuit deze accommodatie kun je heel goed excursies maken. De excursie waarbij we wandelden door het bergdorpje Imlil en de besneeuwde toppen van de Toubkail zagen, waarbij we onder op een terrasje in de zon van onze lunch zaten te genieten, is een herinnering waar we lang op kunnen teren! Weer is het Talisman gelukt een reis samen te stellen die zowel onvergetelijk als zeer ontspannend was. De accommodaties waren des Talisman; luxueus, maar wel waar je jezelf kunt zijn met mensen die je hierbij helpen!