Als u over de weelderige oprijlaan het resort binnenrijdt, voelt u meteen dat het goed zit. Hier klopt alles.

De naam van het resort verwijst naar een resort met uitsluitend villa's op een magnifiek schiereiland aan de oostkust van Mauritius. De eerste geruststellende gedachte is de zekerheid dat het uitzicht vanuit elk verblijf op dit complex uw verbeeldingskracht verplettert. Een knalblauwe lagune met daar omheen een weelderig mangrovebos. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Elke dag opnieuw. De prachtige architectuur is met de toevoeging van enkele rustieke elementen op natuurlijke wijze gemeleerd in de omgeving. Four Seasons at Anahita biedt gasten totale privacy op een schitterend tropisch eiland. Hier geniet u van een uitstekende service in een comfortabele omgeving.

Rust en actief

Mauritius staat voor een verblijf dat in het teken staat van zon, zee en zand. Daar bovenop zijn er nog de bewoners: de allervriendelijkste mensen van de wereld. Op de langgerekte hagelwitte zandstranden kunt u urenlang ongestoord wandelen. De wuivende palmen en de azuurblauwe zee zijn uw trouwe metgezellen. Op het resort liggen alle attributen voor een actieve invulling van de dag klaar voor gebruik. Speciale aanbeveling verdient de boottocht naar de omringende eilanden en een ronde over een van de pittige 18-holes golfbanen in de buurt. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn de hele dag druk in de weer in de Kids Club. Aan het eind van de middag is het nergens fijner relaxen dan aan de rand van een van de grootformaat zwembaden. Vooruit, de holistische behandeling in de Spa schijnt ook wonderen te doen.

Zen

Het design van de gemeenschappelijke ruimtes is Zen. Overvloedig gebruik van water als natuurlijke koeling, eigentijds beeldhouwwerk en vooral veel eerlijk hout. De 136 ruime villa's en suites zijn in verschillende categorieën onderverdeeld. Vanaf uw privé veranda geniet u van de tropische begroeiing en het uitzicht over de omgeving. Bewoners van de exclusieve Presidential Suite verblijven helemaal op het eiland Ile aux Chats. Daar liggen naast dit meest luxueuze verblijf ook nog enkele villa's en faciliteiten. Het eiland is door een houten pier met het resort verbonden.

Van lichte lunch tot weldadig diner

Four Seasons biedt gasten de keuze uit vier restaurants. Bij Bambou neemt u aan de rand van het zwembad een lichte lunch met internationale gerechten. In het al freso restaurant Aqcuapazza is de kaart gevuld met traditionele Italiaanse gerechten. Het moderne Beau Champ restaurant (met open keuken) verrast elke dag opnieuw met heerlijke gegrilde gerechten. Inderdaad een Angus Beef Burger of een goudeerlijke Wagyu Beef. Voor een borrel bent u welkom in O-Bar of hole 19 van de golfbaan: Le Club.

Tripadvisor over Four Seasons at Anahita

Vergelijkbare accommodaties in Mauritius