De natuurlijke open-stijl architectuur en het stijlvolle design interieur op basis van Chinese Feng Shui principes. Het is een combinatie die klassieke grandeur, exclusiviteit en rust uitademt.

Het Constance Le Prince Maurice resort ligt aan de oceaan bij de oostkust van Mauritius. De eerste kennismaking is meteen overweldigend. In de vorstelijke lobby met spiegelend marmer op de vloer, stijlvolle fonteinen en een rieten dak, is het welkom hartverwarmend. In een doorkijkje vangt u een glimp op van het gigantische zwembad. Daar staan comfortabele ligstoelen te wachten op uw komst. Daar ligt ook het sublieme half overdekte restaurant waar u vanavond het eerste diner geserveerd krijgt. De indrukken zijn onuitwisbaar. Dit 60 hectare metende subtropische paradijs biedt precies datgene wat nodig is om op adem te komen. En om te genieten natuurlijk!

Van ruime suite tot exclusieve villa

In dit resort overnacht u naar eigen keuze in een van de 76 ruime suites, 12 villa's of in de Presidential Suite. Elk verblijf is luxueus ingericht en uitgerust met alle denkbare moderne voorzieningen. Het uitzicht over het strand, de lagune of mangrove is beeld- en beeldschoon.

Relax and unwind

Mauritius staat voor zon, zee en zand en werkelijk de vriendelijkste mensen ter wereld. Tot diep in de nacht is het heerlijk wandelen op de langgerekte hagelwitte zandstranden. Links van u de fluweelzachte branding, rechts de wuivende palmen. Dit kleine stukje niemandsland, even voor u alleen. De volgende ochtend vroeg weer op en misschien wat meer actie. Duiken, snorkelen, zeilen, waterskiën, surfen, mountainbiken, tennissen, squashen en fitnessen. Wie meer geduld heeft en rustig van aard is, monstert aan om kilometers uit de kust te gaan diepzeevissen. Dichterbij huis liggen de twee 18-holes golfbanen van zusterhotel Belle Mare Plage. Even helemaal niets doen? De Guerlain Spa staat te boek als een van de beste in zijn soort op het Afrikaanse continent.

Internationale cuisine

De styling is chic, de entourage relaxed. Om voortreffelijk te kunnen dineren is een driedelig pak en avondjurk gelukkig geen vereiste. Dat kan hier in restaurant Le Beach Deck gewoon op blote voeten. In de Aziatische Laguna Bar staat verse vis op het menu en in L'Archipel oorspronkelijke Mauritiaanse gerechten. In een romantische mood? Steek het teakhouten bruggetje naar het drijvende restaurant Le Barachois over en eet samen bij kaarslicht onder de sterrenhemel.

Tripadvisor over Le Prince Maurice