De eerste kennismaking is meteen overweldigend

Wuivende palmbomen en prachtige witte stranden typeren deze geweldige accommodatie. Sinds 1970 verwelkomt het One & Only Saint Géran de 'happy few' en recentelijk onderging het hotel een renovatie van maar liefst € 40 miljoen! Een van de resultaten is minder kamers en meer faciliteiten; meer keuzes voor uw diners, een grotere spa en reist u met kinderen dan is dit zonder meer één van de beste keuzes op het eiland.

Het mooiste strand van Mauritius

Het One & Only St. Géran is gelegen op een privé schiereiland, en de eerste kennismaking is meteen al overweldigend. De locatie van het hotel is destijds met een helikopter uitgezocht, om er verzekerd van te zijn dat het mooiste strand van Mauritius werd uitgekozen voor de realisatie van het hotel. En dat lijkt helemaal te zijn gelukt. Kilometerslange parelwitte zandstranden liggen voor u klaar, of u nu op zoek bent naar een luie dag of wat meer vermaak wilt; er is voldoende ruimte!

Uitzicht op de lagune en de lange stranden

De naam Saint Géran verwijst naar het schip Le Saint Géran dat in 1744 vlakbij het schiereiland ten onder ging. Het wrak is nog steeds te bezichtigen! 
U verblijft hier met uitzicht op de lagune en de lange stranden, en niets in het interieur van uw kamer doet afbreuk aan dit uitzicht. Rustige kleurpaletten en het gebruik van veel natuurlijke materialen geven het geheel een trendy, frisse uitstraling. Het voelt direct als thuiskomen. 

Geniet van het heerlijke eten

Met opbeurende kleurenpaletten en rustieke, bewerkte meubels, is de ambachtelijke bakkerij en gespecialiseerde koffieleverancier de perfecte toevluchtsoord met airconditioning om op elk moment van de dag te genieten van heerlijke zoete lekkernijen, de meest verse salades, sandwiches en gezonde lekkernijen. Geniet van heerlijke bites aan het water of van de smaakvolle menu's in één van de restaurants. Het ontbijt is opgesteld in een 'open' keuken, u kunt tussen de koks uw eigen ontbijt samenstellen.

Spa en activiteiten

Tijdens uw verblijf is een bezoek aan de fantastische spa eigenlijk een must. Ontspannen lijkt hier te zijn uitgevonden. Mocht u wat actiefs willen ondernemen biedt het hotel biedt tal val leuke activiteiten en watersporten aan. 

Tripadvisor over One & Only Le Saint Géran

Vergelijkbare accommodaties in Mauritius