Door: Ron & Mary van Beers
We hebben genoten van de vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel, perfect opgeleide en vrolijke mensen.

Beste Rosalie,

Graag laten we je weten hoe onze vakantie in Mauritius is verlopen. We hebben genoten! Van het moment van aankomst op Schiphol, waar de valetparking onze auto overnam, tot het moment dat we 10 dagen later onze auto weer gewassen terug ontvingen ( met een heerlijke fles wijn erin..) was alles weer perfect geregeld. De vluchten met Air Emirates waren erg prettig (vooral in de nieuwe airbus 380, dat vliegt geweldig !). Goede service aan boord en lekker eten. Het vliegveld van Dubai is een belevenis en een perfecte overstapplek, dat gaan we vaker doen.

In Mauritius werden we opgewacht door White Sands en direct naar het prachtige Oberoi gebracht. Onderweg keken we onze ogen uit. Wat is er veel veranderd in 8 jaar, nieuwe wegen, grote shopping-mals en giga kantoorgebouwen. We zagen de vooruitgang die dit eiland heeft doorgemaakt, beetje jammer van de authentieke sfeer, maar het land vaart er wel bij. De ontvangst bij Oberoi was heel relaxed, lekker drankje, inchecken in onze luxery Pavilion met uitzicht op de mooie tuin en de zee. De rust daalde over ons neer. We hebben genoten van de vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel, perfect opgeleide en vrolijke mensen, zeer correct en attent zonder dat het ongemakkelijk wordt. Het Oberoi is een prachtig hotel in een mooi park aan de zee, alles mooi bijgehouden en het ademend een relaxte sfeer uit. Het eten is er geweldig, sterrenkwaliteit, met veel variatie en prachtig opgemaakt. Top! Niets te klagen, vooruit dan, De wijn was erg duur, maar dat kun je verwachten op zo'n topplek. We hebben White Sands een dag een auto met chauffeur laten regelen om het eiland verder te ontdekken, alles prima georganiseerd en een goed Engels sprekende chauffeur/gids. (de dame van White Sands kende ons zelfs nog van 8 jaar geleden...).

We zijn totaal tot rust gekomen, hebben heerlijk onder een parasolletje aan het strand /zwembad gelegen waar we verwend werden met flesjes koud water, natte doekjes , verkoelende gezichtsspray, fruit en cocktails. Wat een leven...Er werd speciaal voor ons een privé yogales geregeld , dat maakte onze relaxvakantie compleet. Overal genoeg ruimte en privacy, Een paradijs. Zucht.. we zijn weer terug in het drukke leven, maar kijken terug op een prachtige ervaring. Voorzichtig al denken aan een volgende reis, dan weer wat actiever, misschien Zambia/Botswana? We komen ons tijdens het Talisman event oriënteren. En ontmoeten je misschien dan nog ? Voor nu onze hartelijke dank , en adviseer The Oberoi Mauritius gerust aan je klanten, hier voelt zelfs de meest verwende reiziger zich op zijn gemak.

Hartelijke groet,

Ron en Mary van Beers

Items uit dit reisverslag