De 24 chique suites zijn ingericht in een typisch Mexicaanse stijl. Elke suite heeft een terras, een zithoek en een minibar.

De 24 chique suites zijn ingericht in een typisch Mexicaanse stijl. Elke suite heeft een terras, een zithoek en een minibar. Het Ana y Jose Charming Hotel & Spa is gevestigd in een charmant gebouw te midden van tropische tuinen. Het heeft een buitenzwembad en rechtstreekse toegang tot het strand. Alle ruime suites zijn voorzien van airconditioning, gratis WiFi en uitzicht op de tuinen of de zee. Ana y Jose Charming Hotel & Spa ligt aan het strand van Tulum, niet ver van de oude Maya-ruïnes. 

Ontdek de onderwaterwereld en de cultuur

Het personeel kan diverse excursies en activiteiten organiseren. Dit zijn onder meer bezoeken aan de Maya-ruïnes van Tulum en Cobá, wandelingen in het regenwoud, duikcursussen en vistochten. Talisman kan van tevoren ook excursies regelen naar het ecologisch themapark Xcaret, inclusief zwemmen met dolfijnen (erg leuk voor kinderen!), een dagexcursie naar het eiland Cozumel of, van eind mei tot half september, een dagexcursie snorkelen met walvishaaien.

Sian Ka'an

Speciale vermelding verdient tenslotte het Nationaal Park Sian Ka'an ten zuiden van Tulum. De Maya's waren zo onder de indruk van het meren- en wetlandsgebied dat ze het 'De Poort naar de Hemel' noemden, 'Sian Ka'an'. Het is een bijzondere ervaring om te zwemmen en te snorkelen en u door de lichte stroom te laten meevoeren Met wat geluk ziet u kleurrijke tropische vissen. Het turquoise blauw van het water, het diepe blauw van de lucht: de Maya's zaten er met hun benaming 'poort naar de hemel' niet ver naast!

Typisch Mexicaans

De 24 chique suites zijn ingericht in een typisch Mexicaanse stijl. Elke suite heeft een terras, een zithoek en een minibar. In het restaurant van het Ana y Jose Charming Hotel & Spa staan Mexicaanse gerechten op de menukaart, deze worden bereid met regionale producten, waaronder vers gevangen vis. Vanaf de terrasbar heeft u uitzicht op zee.

Tripadvisor over Ana y Jose Charming Hotel & Spa

Vergelijkbare accommodaties in Mexico