Prachtige plek om te verblijven in een van de mooiste stadjes van Mexico

Het kleinschalige De Cantera y Plata hotel telt maar 10 suites en wordt geroemd vanwege de geweldige uitzichten op de stad, het uitstekende restaurant Punto 925 met buitenterras, de grote tuin met zwembad en ligstoelen en de onberispelijke service. 

Oase van rust

De moderne accenten in het interieur zijn op perfecte wijze in de koloniale architectuur geïntegreerd. Een verblijf in De Cantera y Plata hotel is een garantie voor een paar aangename dagen in Taxco. In De Cantera y Plata Hotel Boutique kunt u na een dag van activiteiten uitrusten aan het zwembad of een heerlijke spabehandeling ondergaan. Het hotel is een prima uitgangspunt voor het maken van wandelingen door de historische binnenstad. 

Koloniaal met moderne accenten

De Cantera y Plata Hotel Boutique heeft drie verschillende suites. De suites hebben heerlijke bedden met mooie Egyptische katoenen lakens. Het bijzondere aan deze suites zijn de koloniale stijl welke perfect is gecombineerd met moderne accenten en faciliteiten. Het verschil tussen de suites is het uitzicht. De Green Suite heeft uitzicht op de golfbaan. De Terraza Suite heeft zoals de naam al zegt een terras, heeft tevens een eigen pool en een spectaculaire uitzicht op Taxco. De Vista Suite, met eigen pool, heeft het mooiste uitzicht: een spectaculair en uniek panoramisch uitzicht over Taxco. 

Wijn en spijs

Punto 925 serveert eigentijdse Mexicaanse gerechten en biedt u een geweldige culinaire ervaring. De jonge maar ervaren Mexicaanse chef tovert de heerlijkste gerechten voor u op tafel. Humberto Falcon, een gerenommeerd sommelier, selecteerde de beste wijnen bij de gerechten voor Punto 925. 

Tripadvisor over De Cantera y Plata Hotel Boutique