Slapen in een historische haciënda in kleurrijk Campeche

Dit luxe hotel is een juweeltje onder de 17e-eeuwse historische huizen. De diep gekleurde geel en oranje muren en de traditionele stijl zorgen voor een sfeervolle ambiance. De attente en persoonlijke service zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis zult voelen. Na een enerverende dag kunt u bijkomen in de lommerrijke tuin, de spa of in een van de heerlijke binnen- en buitenzwembaden. 

Traditie in het centrum van Campeche

Hacienda Puerta Campeche werkt mee aan een bijzonder project. Samen met Fundación Haciendas del Mundo Maya AC worden de initiatieven van de lokale Maya gemeenschappen ondersteund. Met inspraak van de bevolking worden er mogelijkheden in het onderwijs, de gezondheidszorg, de huisvestiging en op het gebied van duurzame ontwikkeling gecreëerd.

Hacienda Puerta Campeche is centraal gelegen in het centrum van Campeche. Na een enerverende dag kunt u ontspannen in een van de binnen- en buitenzwembaden of kruipt u in een van de met katoen geweven hangmatten voor een dutje. 

Kleurrijke kamers en suites

De in totaal 15 kamers en suites hebben een typisch Mexicaanse inrichting met kleurrijke muren en snuisterijen en mahoniehouten toegangsdeuren, maar beschikken ook over moderne attributen als een flatscreen satelliettelevisie en een dvd-speler. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een minibar en katoenen hangmatten. 

Dining with a view

Op het dakterras kunt u dineren in het La Guardia restaurant en heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Op de menukaart vindt u een combinatie van lokale en internationale gerechten die door chef-kok Gabriel Vázquez met zorg zijn samengesteld. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor tapas, wijnen en cocktails. 

Tripadvisor over Hacienda Puerta Campeche