Tulum is al een paradijs. Hotel Be Tulum lijkt daar geen genoegen mee te hebben genomen en heeft nog wat extra accenten aangebracht om uw verblijf hier te vervolmaken.

Een van de beste boutique hotels aan de Caribische kust van Mexico is Be Tulum. In welke suite u ook verblijft, hotel Be Tulum is hoe dan ook prachtig en biedt een oase van rust en luxe in een schitterende omgeving. Be Tulum is een boutique hotel voor reizigers die totale ontspanning wensen. Dompel uzelf onder in een mix van luxe en natuur, omringd door een tropisch bos en de Caribische Zee. 

Vrijheid en privacy

De inheemse materialen die geheel opgaan in de omgeving, de ruime terrassen en privézwembaden geven u de vrijheid en de privacy die u nodig heeft. Tulum is de ideale afsluiting of het ideale begin van een veelzijdige reis door Mexico. Breng een bezoek aan de spa of relax in het algemene zwembad of in uw eigen zwembad of jacuzzi. 

Ruïnes van Tulum

Naast ontspannen in het hotel mag een bezoek aan de uniek gelegen ruïnes van Tulum niet ontbreken. Nergens bouwden de Maya's een stad aan zee, Tulum is de enige uitzondering. Fietsen is een goede manier om de omgeving van Tulum te verkennen. In het dorp Tulum vindt u typisch Mexicaanse winkeltjes met handwerkproducten en restaurants. U kunt vanuit Tulum uitstapjes maken naar Chichén Itzá, het natuurreservaat Sian Ka'an (voor de Maya's 'de poort naar de hemel') of Xel-ha. 

Exclusieve suites

Be Tulum bestaat uit 20 exclusieve, subtiel ingerichte suites. De suites hebben comfortabele en verfijnde interieurs, designmeubilair en een mooie zitruimte. De 12 Jungle Suites worden omringd door blinkend wit zand en palmbomen en hebben een privézwembad op de begane grond of een jacuzzi op de tweede verdieping. Nog beter gesitueerd zijn de 6 Arena Suites pal aan het strand; ook deze hebben een eigen zwembad op de begane grond of een jacuzzi op de tweede verdieping. De 2 Ocean Suites bieden direct uitzicht op zee zodat u van de prachtige zonsopgang en zonsondergang over de lagune van Sian Ka'an kunt genieten. De suites hebben zowel een eigen plungepool als een jacuzzi en zijn voorzien van een terras of balkon. 

Dineer met uitzicht op de oceaan

In Hotel Be Tulum ontbijt, luncht of dineert u met de voeten in het zand en uitzicht op de oceaan. Het benadrukt dat echte vakantiegevoel. Kiest u voor oesters, ceviche of klassieke visgerechten in de Raw Bar of geniet u van een goed stuk vlees van de grill in 4 Fuegos. Uniek in Tulum is een dineerconcept zoals u dat beleeft in Ocumare, waar u samen met uw reisgezelschap van een gezellig 'shared dinner' kunt genieten en dat op hoog niveau. De keuken staat onder leiding van Michelin sterrenchef Mauricio Giovanini, die in Hotel Be Tulum een zeer interessante menukaart heeft samengesteld. Naast de diverse eetgelegenheden heeft het hotel ook een casual Beach Bar pal aan het strand. Een ideale plek voor een drankje, maar u kunt hier ook een hapje eten. 

Tripadvisor over Hotel Be Tulum

Vergelijkbare accommodaties in Mexico