De nummer één in Mexico Stad

Het stijlvolle hotel Las Alcobas staat op Tripadvisor al geruime tijd in de top 10 van beste hotels in Mexico Stad en dit is volkomen terecht: nergens in deze miljoenenstad vindt u een hotel met een betere service, een veiliger ligging en een uitgekiende prijs-kwaliteitverhouding. 

Mexico City

Hotel Las Alcobas is een prima uitgangspunt om Mexico City te gaan verkennen. De stad heeft veel interessante musea en prachtige koloniale architectuur. Verstilde hoekjes vindt u in wijken als Coyoacán en San Ángel of in parken als het levendige Bosque de Chapultepec of het stillere Viveros. Vanuit Mexico Stad zijn de piramides van Teotihuacan tijdens een dagexcursie gemakkelijk te bereiken. De residentiële wijk waarin het hotel ligt, Polanco, staat bol van trendy winkels, restaurants en nachtclubs. Het hotel ligt hier op loopafstand van het Chapultepec park en het wereldberoemde Anthropologisch Museum.

Een verblijf in Mexico City is overweldigend en laat een diepe indruk bij u achter. Het is dan ook heerlijk om u zo nu en dan even terug te kunnen trekken op een rustig plekje in het hotel. De Aurora Spa is een aangename plek om even te ontspannen. U kunt hier genieten van massages en huidbehandelingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke, lokale ingrediënten zoals tepezcohuite en aloë vera. 

Oase van rust

Het moderne interieur straalt warmte uit en ondanks dat u in de drukke stad verblijft, is Hotel Las Alcobas een oase van rust. De Deluxe kamers en Executive kamers bieden een weids uitzicht op de charmante wijk Polanco. Er zijn ook Deluxe kamers te boeken met twee losse bedden. Deze kamers kijken uit op een binnenplaats. De Corner kamers kijken uit over de Avenida Masaryk en de pittoreske Anatole France Straat. De Polanco Junior Suite bestaat uit een ruime slaapkamer met een aparte woonkamer en is van alle gemakken voorzien. De marmeren badkamer heeft een regendouche en een stoombad. Het elegant ingerichte terras biedt een weids uitzicht over Mexico City. De Corner Suite heeft een ruime woonkamer, inspirerende lokale kunst siert de muren. Wanneer u met meer dan 2 personen reist, kan deze suite worden aangesloten op een Deluxe kamer om zo twee slaapkamers te creëren. De Masaryk Suite heeft een groot terras met tuin. De master bedroom is voorzien van een volledig marmeren badkamer, compleet met regendouche en stoombad. Het Pasaje Penthouse heeft een aparte woonkamer en een grote slaapkamer die uitkijkt op het terras met tuin. Een indoor / outdoor open haard zorgt voor een romantische en gezellige sfeer. De suite beschikt over twee marmeren badkamers met wastafels, regendouche en stoombad.

Twee restaurants

Restaurant Dulce Patria biedt een menu met Mexicaanse gastronomische gerechten, dat is samengesteld door Martha Ortiz; restaurant Anatol is meer Italiaans geïnspireerd. 

Tripadvisor over Hotel Las Alcobas