Dit luxe vijfsterren hotel ademt een koloniale sfeer

Dit verblijf is gevestigd in een voormalig Franciscaans klooster uit de 16e eeuw, en biedt tegenwoordig een luxe vijfsterren onderkomen in het hart van de stad. Het centrale plein, winkels, musea én uitstekende restaurants liggen op loopafstand van uw exclusieve onderkomen.

Logeren in stijl

Het hotel ademt een koloniale sfeer; de originele fresco's en aardewerken vloeren zijn goed bewaard gebleven. Prachtige tuinen met fonteinen (maar ook met verwarmd zwembad), barokke beelden, sierlijke bogen, lange schaduwrijke galerijen, balkonnetjes met smeedijzeren hekken - u logeert hier in stijl. 

Geniet van een heerlijk dinner met uitzicht op de prachtige tuin

In El Refectorio geniet u van smakelijke lokale gerechten gecombineerd met internationale invloeden. Er zijn verschillende gedeeltes, ieder met een eigen sfeer en setting; u kunt binnen dineren maar ook onder de arcaden met uitzicht op de tuin. Op vrijdagavond is er vaak een show met dans en muziek in de voormalige kapel te zien. Mocht u die avond liever wat meer rust hebben tijdens uw diner dan zijn er talloze opties. Voor de echte foodies is het goed te weten dat er talloze goede dineropties zijn in de dichte nabijheid van het hotel.

Kamers met prachtig uitzicht

Geen kamer in Quinta Real is hetzelfde, maar alle kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. De kamers bieden uitzicht op de tuin of op de kleurrijke huizen van de stad.

Tripadvisor over Quinta Real Oaxaca

Vergelijkbare accommodaties in Mexico