Het Rosewood Mayakoba biedt een oase van rust

Rosewood Mayakoba ligt verscholen op een landgoed van meer dan 1.600 hectare aan weelderige jungle, ingeklemd tussen een rustige lagune en ongerepte wildernis in de Riviera Maya van Mexico’s Caribisch gebied en toch op slechts 45 minuten rijden van Cancun.

Iedere accommodatie heeft een plunge pool

Direct bij aankomst zult u merken dat het geheel veel minder als hotel voelt, en meer als een natuurreservaat waar uw villa of suite als heerlijk rustpunt zal dienen. Ieder uitstapje, of dit nu te voet, per fiets of per boot is, voelt als een safari door de weelderige jungle waar u zich in bevindt. Zelfs de meest eenvoudige suites zijn ruim en bieden veel licht en privacy. Iedere accommodatie heeft een buitenruimte met plunge pool en het design bestaat uit bijna enkel natuurlijke materialen zoals steen, hout en riet. 

Optimale ontspanning

Wij weten zeker dat het niet vaak voorkomt dat u vanaf de receptie naar uw kamer wordt gebracht…. met een boot! Of dat u de spa kunt vinden op een eilandje in de lagune. Hier kunt u overigens gratis gebruik maken van de stoombaden en sauna’s en geniet u van scrubbehandelingen om uw huid weer glanzend en zacht te maken. Allemaal on the house. Daarnaast is er een uitgebreide keuze aan behandelingen en massages, zodat u na een dag op pad te zijn geweest, optimaal kunt ontspannen.

Het resort beschikt over meerdere restaurants

De drie restaurants van het resort bieden een mix van informeel en gastronomisch eten, met leuke extraatjes zoals de traditionele ijskar die rondom het resort rijdt en traktaties uitdeelt. En wat dacht u van een tequila bibliotheek en sushi bar?

Tripadvisor over Rosewood Mayakoba

Vergelijkbare accommodaties in Mexico