Het nieuwe luxe 5* hotel Stara Suites Hamburgo is de zichtbare manifestatie van de ontwikkeling die Mexico Stad momenteel doormaakt

De hoofdstad van Mexico is hard op weg om in culinair en artistiek opzicht, alsook op het gebied van mode, design en architectuur, een inhaalslag te maken; niet voor niets riep The New York Times Mexico Stad in 2016 uit tot 'bestemming van het jaar'. Alles in Stara Suites straalt de dynamiek en vernieuwingsdrang uit die de stad vandaag de dag zo aantrekkelijk maken. Dit is duidelijk een hotel van de 21e eeuw. Vooral in de avond is de sfeer in het gebouw bijzonder; door de subtiele belichting, de niet overdadige, maar toch warme inrichting en, niet in de laatste plaats, door het alom aanwezige, aangename comfort lijkt de hectiek van de stad ver weg.

Uitstekende ligging

De ligging van Stara Suites, op een paar passen van de Zona Rosa en de Paseo de la Reforma, is gunstig: er zijn legio winkels, restaurants, bioscopen en winkelcentra in de directe omgeving. Ook het oude centrum, het Chapultepec Park en de chique wijk Polanco zijn niet ver weg.

Home away from home

De kleinste suite is 55 m2 groot en is voorzien van een klein balkon met uitzicht op de tuin. De Terrace Junior Suite en de Terrace Master Suite zijn ongeveer even groot, alleen heeft u dan nog de beschikking over een privé terras, ook met uitzicht op de tuin. De Stara Junior Suite heeft juist weer een balkon of twee balkons waarbij er naast de tuin aan de andere zijde ook zicht is op Calle Hamburgo. De grootste suite is de Stara Master Suite, 62 m2 in omvang, met een balkon dat uitzicht biedt op de straat. De badkamers zijn, zonder uitzondering, voorzien van een regendouche. Voor alle suites geldt dat er maximaal 3 personen kunnen verblijven (de minimumleeftijd voor gasten is overigens 14 jaar). Op elk van de vijf verdiepingen is een gemeenschappelijke zitruimte waar u televisie kunt kijken of een boek kunt lezen. Een fijne thuiskomst na een dag in de stad.

Eten op het dakterras

Ontbijten doet u op het dakterras, ook de lunch en het diner kunnen hier worden geserveerd; desgewenst kunt u ook gebruik maken van 24 uur roomservice. Is het Roof Garden Restaurant vooral gespecialiseerd in internationale gerechten, Luna Bistro mixt Mexicaanse en internationale specialiteiten terwijl Five's Urban Cuisine een keuze biedt uit maar liefst 64 gerechten (internationaal en Mexicaans) en bekend staat als de beste optie voor fijnproevers.

Tripadvisor over Stara Suites Hamburgo

Vergelijkbare accommodaties in Mexico