Zoekt u rust, een tropisch paradijs waar alle luxe voorhanden is en wilt u ook wat ondernemen? Het Anantara Bazaruto Island Resort & Spa biedt een perfecte combinatie van dit alles.

Anantara is geen doorsnee keten. Het bewijs vindt u in dit sublieme resort op het eiland Bazaruto voor de zuidkust van Mozambique. Het gebeurt hier automatisch: door de oogverblindende schoonheid van de natuur en de relaxte sfeer van een zonovergoten eiland, komt iedereen tot rust. Met een koele cocktail in de hand urenlang uitkijken over zee. Het water op om een visje te vangen, een duik in de onderwaterwereld nemen. Het is de helende mix van ontspanning en avontuurlijke activiteiten waardoor dit resort een heerlijke vakantiebestemming is voor stellen en gezinnen. 

Niets moet, alles kan

Niets moet, alles kan. Omdat het zo heerlijk is om tot rust te komen en energie bij te tanken. Vooral als u beseft dat er ongelooflijk veel te doen valt. Wandelen en paardrijden door de hoge zandduinen. Diepzeevissen, zeldzame vogels spotten, alle denkbare watersporten beoefenen en soms zelfs walvissen zien. Bij de kookworkshop krijgt u de kans om de keuken van Mozambique te ontdekken. Ontspannen kan in het fitnesscentrum of de befaamde Anantara Spa

Alleen maar villa's

De 44 villa's zijn zoals de norm van Anantara het voorschrijft: ruim, prachtig gelegen, luxueus, stijlvol en met oog voor detail ingericht. De elegante Beach Villas, waarvan verschillende voorzien zijn van een eigen plungepool, liggen aan het strand. De Deluxe Sea View Pool Villas hebben een welhaast oneindig vergezicht op de Indische Oceaan. 'Top of the bill' is de superdeluxe Anantara Pool Villa met een afmeting van maar liefst 332 vierkante meter. Deze villa is net als de Deluxe Sea View Villa met twee slaapkamers geschikt voor gezinnen.

Gastronomische hoogstandjes

Gastronomie met de kapitale G. De culinaire prestaties van Anantara Bazaruto zijn spraakmakend. Het resort telt drie restaurants. Golfinho is gevestigd in een Portugees pand uit het koloniale tijdperk. Bij Club Naval en The Deck krijgt u een tafel op het strand toegewezen. Anantara is de bakermat van het inmiddels wereldwijd gekopieerde 'Dining by Design' concept. De keuken zet een tafeltje klaar op een plek naar keuze, bijvoorbeeld een onbewoonde zandplaat, en serveert daar alleen voor u en uw partner een geweldig diner. De kans bestaat dat u tussendoor een uitnodiging ontvangt om deel te nemen aan de barbecue op het strand.

Tripadvisor over Anantara Bazaruto Island Resort & Spa