Colina Verde biedt u de luxe van een eigen privé villa met uw eigen staff op een ongerept schiereiland aan de kust van Mozambique

De naam van deze villa betekent letterlijk vertaald 'groene heuvel'. Een naam die maar weinig uitleg behoeft. Inderdaad, de ligging is het eerste kenmerk van deze privé villa die u de adem zal doen ontnemen. Colina Verde leunt tegen de rotsige heuvels van de oostkust van het schiereiland Machangulo. De heldergroene vegetatie lijkt de villa als een gemoedelijke deken te omarmen. Het is een echte hideaway; ver van de bewoonde wereld met de oneindige Indische Oceaan als enige buur. 
Het is niet alleen de ligging die veel indruk op u zal maken. De omvang van de villa, de uitstraling en het interieur: het is allemaal even pakkend en mooi. 

Zeven slaapkamers

De villa is uitgerust met zeven slaapkamers die een logeerplaats bieden voor maximaal 18 personen. Ideaal wanneer u met een grote familie of vriendengroep in dit stukje 'out of Africa' wilt verblijven. De slaapkamers zijn allemaal uniek en dragen een naam passend bij het Afrikaanse thema. Slaapt u vannacht in de Elephant kamer of de Hippo kamer? Elke slaapkamer heeft een sfeervolle inrichting, een eigen badkamer (soms met tropische buitendouche) en een privé veranda met uitnodigende loungebedden. Naast de zeven slaapkamers zijn er een aantal gezamenlijke eet- en leefruimtes. Buiten treft u een terras met (verwarmd) zwembad, bar en hot tub. 

Van snorkelen tot yoga

Het fijne aan dit verblijf is dat er al een aantal activiteiten zijn inbegrepen, zoals sandboarding, diverse spellen, tennis en wandelingen in de desolate natuur. Ook mag u op uitnodiging van Colina Verde twee excursies maken: een prachtig bezoek aan het Maputo Special Reserve en een boottocht naar Inhaca Island, waar u voor de kust kunt snorkelen boven het rif en kennis maakt met het kleurrijke onderwaterleven. Het snorkelmateriaal is inbegrepen. 

Maar er is meer. Wilt u uw verblijf nog intenser maken dan biedt deze plek de mogelijkheid voor het maken van nog veel meer uitstapjes, tegen extra betaling. Heeft u stevige zeebenen dan kunt u onder begeleiding van experts gaan diepzeevissen. In oktober en november kunt u op zoek gaan naar de zeeschildpadden, die in deze periode aan land komen om in het mulle zand hun eieren te leggen. Een ontspanningsmassage ondergaan of yogales boeken? De staff van de villa maakt het met alle plezier mogelijk. 

Privéchef

De culinaire verzorging laat hier niets te wensen over. U heeft het gehele verblijf over de beschikking over uw eigen chef-kok die u dagelijks verwent met heerlijke gerechten. Vanzelfsprekend staat verse vis vaak op het menu, maar er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen.