Een beach chic paradijsje aan de zuidkust van Mozambique

Er zijn veel elementen die van White Pearls een aantrekkelijk relaxresort maken. Wat ons nog altijd het meeste aantrekt, is de nog onontdekte omgeving waarin het resort gelegen is. Deze staat garant voor nagenoeg lege stranden en een prachtige onderwaterwereld met levendige koraalriffen in een uitstekende conditie. Uiteraard is dit niet de enige reden dat we dit resort graag aanbieden: de privacy, het uitzicht, de hoge mate van comfort en de heerlijke zon, zee en strandsfeer dragen hier natuurlijk ook voor een groot deel aan bij. 

Blote voeten

White Pearls ligt aan een langgerekt strand in het zuiden van Mozambique. Het resort is gemakkelijk over land bereikbaar, dus u zit er zo. Het is daarnaast ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een stukje rust en romantiek, het 'blote voeten in het zand gevoel' of een ongerepte locatie om te snorkelen en duiken. Los van het feit dat ontspannen hier als vanzelf gaat, zijn er ook allerlei leuke activiteiten te ondernemen. We noemden het snorkelen en duiken al, maar u kunt ook paardrijden of een boottocht maken om dolfijnen en walvishaaien (heel zeldzaam!) te gaan spotten. Uw overige uurtjes zult u waarschijnlijk bij het zwembad (met poolbar), op het strand of in een van de stijlvolle lounges van het resort doorbrengen.  

Beach Chic

De suites zijn licht en fris ingericht, met veel wit- en blauwtinten die verwijzen naar de ligging aan zee. Wij noemen het 'beach chic'. De suites liggen ver genoeg van elkaar om u van voldoende privacy te voorzien en heeft een mooi houten dek met een eigen zwembadje. 

Picknick op het strand

Het White Pearl Restaurant is 's morgens een heerlijke plek voor het ontbijt, en wordt 's avonds omgetoverd in een magische setting voor het diner. De bediening hier is uit de kunst en met de typische vriendelijkheid die de inwoners van Mozambique zo kenmerkt. Voor de lunch kiezen wij graag de Beach Bar als setting. Denkt u aan tapas en wijn, terwijl u onder de beschutting van grote parasols geniet van uitzicht over zee. Liever lekker samen eten? De crew stelt met veel plezier een picknickmand voor u klaar, compleet met flesje wijn, die u mee kunt nemen voor een romantische lunch op het strand. 

Tripadvisor over White Pearl Resorts