Amara Ocean is een verborgen geheim. Vanuit uw elegante houten chalet tussen de palmen is het hier genieten van de rust en ongereptheid van het exotische Ngapali Beach.

Wat zijn we bij Talisman blij dat we Amara Ocean hebben ontdekt! Want wie wil er niet verblijven in een hutje op een wit zandstrand met palmbomen? Maar dan wel een heel comfortabel en ruim hutje, echt op zijn Talismans! 

Volledige harmonie

Het Amara Ocean ligt slechts op tien minuten rijden van de luchthaven van Thandwe, in een volkomen natuurlijke omgeving met palmbossen aan een lang wit ongerept zandstrand. Op het strand staat een handjevol houten villa's, volledig in harmonie met de omgeving gebouwd tussen hoge palmbomen. Ook het interieur bestaat voornamelijk uit hout. Een romantisch hemelbed prijkt in het midden van de kamer en wordt omringd door een klamboe die als het ware een slaapkamer om het bed vormt. Vanuit het bed zie je de blauwe zee en kan je de golven horen ruisen! De ruime badkamer heeft een dubbele wastafel, een apart toilet en een prettige douche. De inrichting is licht, ruim, comfortabel en doordacht met bijvoorbeeld een achterdeur in de badkamer, zodat je zo vanuit de zee naar je douche kunt lopen. Op uw veranda staan fijne stoelen, waarvanuit het heerlijk genieten is van een kleurige zonsondergang in de zwoele tropische avondlucht. 

Verfijnde specialiteiten met uitzicht op zee

Het restaurant is aan het strand en heeft een mooi buitenterras met uitzicht op zee. Geniet hier van verfijnde Aziatische en Mediterraanse specialiteiten, uitstekende visgerechten en ander zeebanket, bereid met vers gevangen vis en schaaldieren van de dag. Alle groenten, fruit en kruiden komen uit eigen tuin, verser kan niet! In de eigen bakkerij wordt zelf brood gebakken, een echte delicatesse in Myanmar! Wilt u eens ergens anders eten, dan dekt het personeel graag een tafeltje voor u op een bijzonder plekje, bijvoorbeeld aan het strand of op uw eigen veranda. Later op de avond is The Ungbin Bar het sociale trefpunt van het hotel.

Amara Ocean is een zeer bijzonder plekje, zoveel rust en ruimte op zo'n prachtig strand vind je nauwelijks nog ergens. Daarbij is het op zeer duurzame wijze gebouwd, wordt er verantwoord omgegaan met energie, met respect voor de omgeving, en wordt de plaatselijke bevolking geholpen doordat ze de medische post en de door het hotel aangelegde zoetwatervoorziening van het hotel mogen gebruiken.

Tripadvisor over Amara Ocean