Na het bewonderen van de zonsopkomst tussen de tempels van Bagan staat er aan de oever van de Ayeyarwaddy rivier een heerlijk ontbijt klaar

Bagan is op elk moment van de dag sprookjesachtig, maar op sommige momenten is het met tempels bezaaide landschap nóg magischer. In de hele vroege morgen wordt u opgehaald bij uw hotel. Samen met uw gids gaat u op pad naar een van de meer onbekende tempels waar u een mooie ervaring wacht. De zon die langzaamaan opkomt, de rood-oranje gloed die zich geleidelijk over de tempeltoppen verspreid en de optrekkende mist zorgen voor een heel bijzondere sfeer. 

Samen met uw gids bezoekt u nog een of twee tempels, die op dit vroege uur heel sereen zijn. Hierna is het tijd voor een bijzonder ontbijt aan de oever van de Ayeyarwaddy rivier, op een plek waar u helemaal alleen bent. Na deze geweldige start van de dag brengt u een bezoek aan de levendige markt in het dorp Myinkaba, waar u de monniken ziet met hun 'nap', waarin ze eten verzamelen. Na het bezoek aan de markt keert u terug naar uw hotel.

Verblijven in Bagan