Een kleinschalige en intieme beleving

Een cruise aan boord van de Pandaw garandeerd een kleinschalige en intieme beleving. U vaart over rivieren die door grotere boten niet bevaren kunnen worden en doet zodoende gebieden aan waar nauwelijks andere toeristen komen. De boten van Pandaw zijn kunstwerkjes op zich, met handgemaakte houtversieringen. Door de kleinschaligheid van de boten is een Pandaw cruise informeel en vriendelijk; precies zoals u wilt wanneer u met een klein gezelschap op reis gaat!

De Kalay Pandaw werd in 2013 gebouwd door het eigen team van Pandaw en had als doel het bieden van privé cruises aan vrienden en familie van de eigenaar. Met slechts vier slaapkamers en één 'Owner's Suite' op het topdeck is dit wellicht de meest charmante en leukste boot uit de Pandaw collectie. 


Een cruise aan boord van de Kalay Pandaw is helemaal aan uw wensen en voorkeuren aan te passen. Samen met uw Talisman specialist en de kapitein van Pandaw Cruises stelt u uw route samen. U maakt kennis met het verstopte deel van Myanmar, een deel dat veel reizigers nooit te zien krijgen. U passeert kleine dorpjes, verlaten tempels en vriendelijke locals en gaat vaak van boord om deel te nemen aan bijzondere belevingen die uw cruise net dat beetje extra geven.

Dineren doet u aan boord, op het buitendeck of juist binnen op de wat koudere dagen. De keuze is helemaal aan u. Natuurlijk is ook aan alle andere randvoorwaarden gedacht, van haardrogers tot was service en van een privégids tijdens uw excursies tot een thema-avond als u dit wenst.