Niet ver van Windhoek is Goche Ganas een hele fijne plek om uw Namibië avontuur op gepaste wijze te starten of eindigen

Goche Ganas ligt in het gelijknamige privéreservaat niet ver van Windhoek. Door deze ligging is het een fijne plek om net na een lange vliegreis of juist ervoor even tot rust te komen, met de mogelijkheid om ook nog iets te ondernemen. De lodge ligt op een heuvel in een prachtig stukje natuur. De suites, zestien in totaal inclusief een tweekamer suite voor families, zijn elegant ingericht en bieden hier uitzicht op. 

Wellness of toch op pad?

Als een van de weinige lodges in ons aanbod biedt Goche Ganas een uitgebreid wellnessparadijs met meerdere baden, sauna's, een fitnessruimte en spasuites waar u kunt genieten van een massage. Een heerlijke plek om een paar uurtjes door te brengen, of bij te komen van een gamedrive of wandelsafari. Dat kan hier namelijk ook. Te voet of met een auto op pad om neushoorn, vossen en gnoes te zien. 

Culinair zit u hier wel goed

Tijdens het nuttigen van de maaltijden in The Hilltop Restaurant gaat het genieten gewoon door! Met een spectaculair uitzicht over het Goche Ganas Nature Reserve geniet u heerlijke maaltijden terwijl de wilde dieren onder u lopen. Ook kunt u onder de sterren dineren in The Outdoor Restaurant of genieten van de zonsondergang vanaf de Open Air Bar met 360° uitzicht over het park. Wilt u echt Namibisch eten, dan is The Traditional Kraal een aanrader waar zij thema menu's en barbecue in Afrikaanse stijl aanbieden. De dagen sluit u af rondom de vuurplaats waar u gezellig bij elkaar zit en alle avonturen uitwisselt met andere gasten.

Tripadvisor over Goche Ganas