Gerenommeerde lodge in wildrijk privé reservaat

Talisman specialist Seraphine de Smidt: 'Ik kan me nog goed herinneren dat ik in de 'hide' zat, muisstil en vol verwondering kijkend naar de neushoorns en giraffen die op slechts een paar meter afstand van me stonden. Indrukwekkend!'

De gerenommeerde Ongava Lodge ligt in het Ongava Game Reserve aan de zuidkant van het Etosha National Park. De lodge ligt op een heuvel in de uitlopers van het Ondundozonanandana berggebied en biedt hierdoor prachtige uitzichten op de Afrikaanse vlaktes. Bijzonder is ook de waterplaats met een eigen 'hide', waar de dieren wel van heel dichtbij te bewonderen zijn.

Comfortabel verblijf

Dit luxe en comfortabele verblijf bestaat uit dertien chalets en een familie chalet. Sfeervol opgebouwd uit stenen, rots en riet. De chalets beschikken over airconditioning, een eigen badkamer met magnifiek zicht op de omgeving en glazen deuren die leiden naar een eigen veranda met buitendouche. Uw ruime chalet heeft ruimte genoeg om te relaxen.

Uitzicht op de waterpoel

Tussen de activiteiten door is het heerlijk toeven bij het zwembad of in de grote lounge ruimte. De maaltijden worden gereserveerd in het gemeenschappelijke restaurant, gelegen onder een rieten dak met uitzicht op de verlichte waterpoel en de heldere sterrenhemel. 

Op safari

In het Ongava Game Reserve komen zowel de witte als de zwarte neushoorn voor. Ongava Lodge biedt dan ook de unieke kans om beide bijzondere en zeldzame diersoorten te zien. Hier verblijft u in stijl en comfort zonder dat de natuur wordt aangetast en het contact ermee verloren gaat. Gasten in Ongava gaan op gamedrive met een gids en landrover. Onder begeleiding van een ervaren en toegewijde gids verkent u zowel Ongava Game Reserve als Etosha National Park en zorgt hij voor de best mogelijke safari ervaring binnen het wildreservaat. Zowel overdag als in de avond zijn er gamedrives en is de kans aanwezig dat u een leeuw, olifant, gemsbok, springbok, hartebeest, witte of zwarte neushoorn ziet. Ook een vogelaar kan hier zijn hart ophalen.