Onguma Tented Camp biedt een exclusieve safaribeleving in een privéreservaat grenzend aan Etosha National Park

Kleinschalig in omvang, uniek in ligging en werkelijk ongeëvenaard in beleving. Dit is Onguma Tented Camp in een paar treffende steekwoorden. In Onguma zelf regeert rust en sereniteit. Rond de waterhole voor de lodge is het echter een drukte van belang. Dag en nacht. Er is wild in overvloed. De ene keer olifanten, de andere keer impala's en in de zomer ook veel vogels. Het lijkt wel een voorstelling, en u zit op de eerste rang. 

Privéreservaat

Onguma Tented Camp behoort tot het selecte gezelschap van vier gastenverblijven in Onguma Private Game Reserve. Dit zorgvuldig geconserveerde natuurreservaat is enkel en alleen toegankelijk voor gasten van deze resorts. Met zeven natuurlijk ingerichte luxe tenten is Onguma een kleinschalig kamp. De tenten liggen in U-vorm en bieden veel privacy. Ze zijn compleet ingericht met als surplus een buitendouche. Vanaf de veranda heeft u goed uitzicht op de waterhole die zestig meter verderop ligt. 

Op pad met de ranger

Het Onguma Private Nature Reserve is via een eigen ingang met het Etosha National Park verbonden. Daardoor kunt u beide natuurgebieden bezoeken. Safety first, maar dan wel met de kans op directe confrontaties met groot wild. En u bent bijna alleen. Daarom ziet u de lange snorharen van de leeuw trillen. Daarom voelt u de grond beven wanneer een paar opgewonden olifanten uw pad kruisen. Bij waterplaatsen ziet u grote aantallen zebra's, gnoes, giraffen en antilopen. En waar u in Etosha alleen gamedrives kunt maken, biedt Onguma de mogelijkheid om ook op wandelsafari te gaan. Uiteraard onder begeleiding van een professionele ranger.

Tripadvisor over Onguma Tented Camp