Onguma The Fort is met recht een unieke accommodatie; de enige van zijn soort in heel Namibië!

Talisman specialist Seraphine de Smidt: 'Ik keek mijn ogen uit in deze accommodatie. Wat een bijzonder design en schitterend uitzicht, waar je ook kijkt.'  

The Fort is op precies de juiste plek gebouwd; het biedt de beste uitzichten op de mooiste zonsondergangen, met de Etosha Pan, honderden Camel Thorn bomen en wilde dieren op de achtergrond. 

Uniek design

Bij aankomst in The Fort wordt u welkom geheten door de vriendelijke crew en voelt u direct dat dit een bijzonder verblijf gaat worden. De lodge is opgebouwd uit massieve muren en een grote uitkijktoren biedt fenomenale uitzichten op de Etosha en Fishers Pan. The Fort biedt vele verrassingen, overal zijn intieme hoekjes en uitkijkpunten gecreëerd. Ook de inrichting is uniek, een klassiek Afrikaanse stijl gecombineerd met Marokkaanse en Indiase invloeden, met de mooiste antieke ramen en deuren. Geniet van de heerlijkste maaltijden in de eetzaal, op het uitkijkterras, rond het met lantaarns verlichte zwembad of op de binnenplaats bij de fontein. 

Luxe suites

The Fort bestaat uit elf bush suites en een honeymoon suite, die allemaal in aparte gebouwen liggen. Elke bush suite is volledig privé en door de ligging op zo'n 50 meter van elkaar vandaan ervaart u deze privacy ook daadwerkelijk. De ruime badkamer heeft zowel een binnen- als een buitendouche. Rondom de kamer ligt een houten veranda met een zithoek en ligbedden, waar u heerlijk kunt genieten van het buitengewone uitzicht. 

In het hoofdgebouw ligt de Sultan Suite. Deze suite heeft een ruime slaapkamer, lounge en een eigen uitkijk platform. 

Terug naar de natuur

In Onguma Game Reserve ervaart u de wildheid van de bush in al haar pracht. Het reservaat ligt aan de oostkant van het beroemde Etosha National Park en biedt een thuis aan grote aantallen wild, zoals kudu's, giraffes, elanden, oryxen, zebra's en katachtigen als leeuwen, luipaarden en cheeta's. In de Namibische zomermaanden is het reservaat een paradijs voor vogelaars met duizenden soorten die naar de wetlands migreren. Verken tijdens uw verblijf zowel Etosha als Onguma. In Etosha gaat u met een gids op pad om gamedrives te ondernemen en in Onguma kunt u naast gamedrives ook begeleide wandelingen maken.