Heerlijk en exclusief verblijf in een Afrikaanse setting

Otjimbondona ligt ten zuidoosten van Windhoek, in een privé natuur reservaat grenzend aan de Namibische Kalahari. Otjimbondona betekent in de lokale Herero taal 'de plek waar kleine Camelthorn bomen groeien'. Het werd in 1922 door de familie Slaney gekocht als boerderij voor schapen en runderen. Wilfried en Anita namen in 2008 als derde generatie Slaney's de boerderij over en toverden het verblijf om tot een prachtige boutique lodge.

Afrikaanse setting

Weidse uitzichten van golvend Kalahari zand, omringd door Camelthorn bomen en gouden gras. Otjimbondona is een perfecte locatie als u op zoek bent naar rust, exclusiviteit en luxe in een Afrikaanse setting. Deze verborgen parel met authentiek Manor House en vier comfortabele villa's is de perfecte plek om een rondreis door Namibië te starten of te eindigen. 

The Manor House

The Manor House is het hoofdgebouw van Otjimbondona en is gebouwd op een rode zandduin, waardoor er overal fantastisch uitzicht is. Het bestaat uit een woonkamer en eetkamer met grote glazen deuren die naar het terras met zwembad leiden. De chefs bereiden in de keuken de heerlijkste maaltijden, waarbij voornamelijk lokaal geproduceerde, biologische producten worden gebruikt. In The Manor House is ook een fijne lounge, waar u zich heerlijk kunt terugtrekken met een goed boek. Verder treft u hier een sauna en kleine fitnessruimte aan.

Luxe villa's

De vier villa's zijn allemaal in een eigen thema ingericht. Ze zijn ver uit elkaar geplaatst, zodat iedere villa voldoende privacy heeft. Elke villa heeft een lounge met open haard en een slaapkamer met badkamer. Buiten ligt een terras met plunge pool en een sala met ligstoelen. Van daaruit kijkt u uit op een waterpoel, die doorgaans veel wild aantrekt. 

Op pad met uw gids

Samen met een gids gaat u op pad om de omgeving te verkennen. Op het programma staan game drives en wandelingen, maar ook tochten met een fatbike of een bezoek aan de nabijgelegen Arnhem Caves.

Vergelijkbare accommodaties in Namibië