Comfortabele safari lodge met fantastisch uitzicht

Talisman specialist Seraphine de Smidt: 'Safarihoek Lodge is een nieuw pareltje binnen het Talisman portfolio en al direct één van mijn favoriete safari lodges!'

In privé reservaat Etosha Heights, vlakbij het beroemde Etosha National Park, ligt Safarihoek Lodge. Op een heuvel, omringd door Mopane bomen en met een ongeëvenaard uitzicht op de uitgestrekte vlaktes en een grote waterpoel. Een ideale lodge voor een prachtige safari.

Comfortabele lodge

Safarihoek Lodge is een moderne en comfortabele lodge. In het hart van de lodge vindt u een grote lounge, een wijnkelder, een eethoek en een kleine winkel met curiosa, allemaal onder een groot rieten dak. Op de kille avonden in het droge seizoen dineert u binnen, kijkend naar de wildernis door de grote glazen ramen, en in de warmere maanden draait het allemaal om buiten dineren op het grote terras. Er is ook een gezellige zithoek in de buitenlucht, compleet met haardvuur. En dan is er nog het zwembad, ook weer met dat weidse uitzicht op de vlaktes onder u.

Ruime en koele kamers

De 11 kamers zijn ruim en licht ingericht en hebben een hoog rieten dak. Prettig is ook dat alle kamers over airconditioning beschikken. Zeker in de warme zomermaanden is dat geen overbodige luxe. Uw kamer beschikt verder over een badkamer met douche. Sommige kamers hebben bovendien een fijne buitendouche. Als we u een tip mogen geven, kiest u dan vooral voor een verblijf in een luxury kamer. Deze heeft een groot terras en bovendien het allerbeste uitzicht!

Exclusieve wildernis

Al het wild dat u graag zou willen zien vindt u in dit op één na grootste privéreservaat van Namibië. Er leven hier leeuwen, olifanten, giraffen, witte en zwarte neushoorns, cheeta's en luipaarden, antilopen, wildebeesten, zebra's en nog veel meer grote en kleine diersoorten. Een groot voordeel van een verblijf in een privéreservaat is dat u deze wildernis helemaal voor uzelf heeft. Dat maakt de beleving uniek en zeer exclusief. 

Fotografie hide

Tijdens uw verblijf staan er safarivoertuigen en gidsen tot uw beschikking voor de nodige game drives overdag of 's avonds. Een ander uniek aspect van Etosha Heights is de fotografie hide bij de waterpoel. Hier kunt u in alle rust de dieren van zeer dichtbij observeren. Een must tijdens uw verblijf, ook als u geen enthousiaste fotograaf bent.