De helderste sterrenhemel, pure wildernis, natuurlijke stilte... De Sossusvlei Desert Lodge doet een ieder de adem benemen.

De Sossusvlei Desert Lodge is een van de meest luxueuze lodges in de immense Namib woestijn. Deze prachtige accommodatie ligt letterlijk in het hart van de oneindige wildernis, op steenworp afstand van 's werelds hoogste zandduinen. Hier heerst een absolute wowfactor, zowel qua ligging als qua inrichting, comfort en service. 

Namib woestijn

Uw verblijf staat in het teken van het ontdekken van de indrukwekkende landschappen van de Namib. Door het bizarre woestijnklimaat leven hier allerlei bijzondere planten- en diersoorten die zich perfect aan de grillige omstandigheden hebben weten aan te passen. U ontdekt ze tijdens een tocht per auto, een wandeling of een avontuurlijke rit per quad bike! 

Na activiteit komt ontspanning

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u na een actieve dag te vermoeid raakt voor het volgende avontuur. Het heerlijke zwembad verzacht de spieren die de gehele dag op scherp hebben gestaan. Daarnaast is er een speciale overdekte veranda ingericht met een massagetafel. Een kundige masseur kneedt elk spoortje spanning uit uw lichaam. 

Desert Villas

De villa's hebben hier de toepasselijke naam Desert Villa gekregen. Weer die wowfactor! Ze hebben door het gebruik van aardetinten als bruin, beige en licht hout en heel rustieke uitstraling. Naast een comfortabel slaapvertrek is er ook een moderne badkamer met buitendouche en een living met, voor als het wat kouder wordt, een behaaglijke openhaard. Door de enorme ramen hoeft u ook binnenin uw villa niets te missen van de prachtige omgeving. Vanaf de bank of de veranda is het uitzicht over het desolate landschap spectaculair. Een bijzonder extraatje aan uw villa is het dakraam, dat zich precies boven uw bed bevindt. Het uitzicht over de sterrenhemel, die door het ontbreken van omgevingslicht ongelooflijk helder is: magisch!

Privédiner in het zand

Eten is hier echt een feestje. U begint de dag met een uitgebreid ontbijt bestaande uit vers fruit, kaas, wafels en eieren. De lunch vindt desgewenst plaats op de veranda van de lodge, of onderweg tijdens een uitstapje. Het diner is elke avond weer fantastisch. De kok haalt alles uit de kast om uw smaakpapillen te verrassen! Er is een algemene dinerruimte, maar veel specialer is het om met de voeten in het zand op een privéplekje op een duin samen met uw geliefde te dineren. 

Tripadvisor over Sossusvlei Desert Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Namibië