Gelegen in de ongerepte natuur, met het ruisen van de zee als achtergrondmuziek en de goudgele stranden van Lonely Bay als uitzicht, biedt dit intieme hotel pure rust

Op een prachtige locatie op het schiereiland Coromandel Peninsula ligt 970 Lonely Bay. Een comfortabele accommodatie in Cooks Beach bij Whitianga met uitzicht over de baai. Hier op Coromandel Penisula zette ontdekkingsreiziger James Cook in 1769 voet aan wal. Zodra u de omgeving ziet, snapt u meteen waarom hij daar juist deze plek voor heeft uitgekozen. Oogverblindend mooi!

Blijf niet stil zitten

Dit is geen plek om enkel in de buurt van de lodge door te brengen. Trek er op uit en maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling door het Shakespeare Scenic Reserve naar Lonely Bay. Iets verder gelegen, maar heel goed per auto bereikbaar: het prachtige Cathedral Cove waar u kunt kajakken en Hot Water Beach. Dit strand heet zo omdat bij het graven van een kuil aangenaam warm water omhoog borrelt waarin u kunt baden. Een soort natuurlijk spa dus, heel ontspannend en helend voor het lichaam. Voor de golfliefhebbers: in Cooks Beach ligt een 9-holes golfcourse. En bij Mercury Bay Estate Vineyard bent u als gast van 970 altijd welkom voor een wijnproeverij. 

Vier unieke suites

De lodge beschikt over drie eenkamer suites (The Atrium, Shakespeare en Purangi Suite) en een tweekamer suite (The Estuary Terrace). Elk van de suites heeft een riante badkamer en een ruim terras met uitzicht over de omringende bossen of Cooks Beach. De Estuary Terrace is het ruimste verblijf en ligt op de bovenste verdieping. Vooral vanaf het eigen terras met overdekt zitgedeelte is het uitzicht fenomenaal. 

Eten buiten de deur

970 Lonely Bay Lodge heeft geen eigen restaurant, maar adviseert u graag over de beste restaurants in Whitianga en Cooks Beach. In huis dineren kan op aanvraag. Gasten krijgen uiteraard wel elke dag een ontbijt geserveerd. Ja, en als dat de enige inspanning is die de keuken dagelijks hoeft te leveren, dan begrijpt u dat het ontbijt een feestmaaltijd is. 

Tripadvisor over 970 Lonely Bay