Verblijf in een prachtig landhuis op de Otago Peninsula, op enkele minuten afstand van Larnach Castle, waarbij u kunt genieten van de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid, privacy en comfort

Camp Estate is een prachtig landhuis met 5 neo klassiek ingerichte gastenkamers. Privacy en comfort staan voorop. Het landhuis ligt op het heuvelachtige Otago Peninsula op een paar minuten afstand van Larnach Castle. Als gast van Camp Estate bent u van harte welkom om te dineren in het restaurant van het nabij gelegen kasteel en een bezoek te brengen aan dit historische gebouw en de prachtige tuin.

De schatten van het schiereiland

Wat u hier niet mag missen is het nabij gelegen Larnach kasteel en de prachtig aangelegde tuin. Het uitzicht vanuit deze tuin op het schiereiland en de baai is prachtig. De toegang tot het kasteel is voor gasten van Camp Estate bovendien gratis. Ook het centrum van Dunedin, zo'n 20 minuten rijden, is zeker de moeite waard. Otago Peninsula is door zijn heuvelachtige landschap uiterst geschikt voor het maken van wandelingen en mountainbike tochten. Leen hiervoor de gratis fietsen van Camp Estate.

Neo klassiek

De 5 neo klassieke gastenkamers zijn allen voorzien van een gashaard en bieden uitzicht op het heuvelachtige landschap of de Otago Harbour. In elke kamer zijn een laptop, televisie en thee- en koffiefaciliteiten aanwezig. Drankjes zijn verkrijgbaar in de Honesty Bar in de gezamenlijke woonkamer. 

Dineren in een kasteel

Voor het diner wordt u uitgenodigd in het restaurant van Larnach Castle en is alleen beschikbaar voor hotelgasten van Camp Estate en het kasteel zelf. U dineert aan één grote tafel met meerdere gasten. Hier wordt een traditioneel Nieuw-Zeelands drie gangen menu geserveerd. Vanuit het hotel worden op verzoek transfers naar het restaurant geregeld. Wij helpen u graag bij het maken van een reservering..

Tripadvisor over Camp Estate