Van dit bijzondere hotel moet de precieze locatie eigenlijk geheim blijven. Dit pareltje, verborgen ergens in de Orinoco vallei, blijft een leven lang bij.

Eden House is een klassieke lodge met prachtig aangelegde tuinen in een landelijke omgeving op het Zuidereiland. De accommodatie met drie kamers voor maximaal zes gasten, ligt op een strategische locatie in de Orinoco Valley bij Motueka. Dat is precies tussen Nelson en het Abel Tasman National Park. Dit reservaat met zijn goudgele zandstranden en turquoise water langs de ongerepte kust, ligt hier dertig minuten vandaan. Nog dichter bij huis ligt de levendige regio rond Motueka met veel activiteiten in de natuur. Het kan haast geen toeval zijn dat de zon hier net iets vaker schijnt dan op de meeste andere plaatsen in Nieuw-Zeeland. 

Abel Tasman National Park

Het wereldberoemde Abel Tasman National Park ligt op een half uurtje van Eden House. Gastheer Peter en gastvrouw Bobbie adviseren u graag bij de indeling van de dag. Vertrouw op hun expertise bij het plannen van excursies. Bijvoorbeeld de proeverijen bij wijngaarden, een bezoek aan galeries of het vissen naar forellen. Direct voor de deur starten schitterende wandel- en trektochten. De grootste attracties van de Golden Bay zijn Pupu Springs en Farewell Spit, een meer dan 35 kilometer lange zandbank. Pupu Springs spuugt elke minuut 14.000 liter honderd procent natuurzuiver bronwater uit!

Wake-up in paradise!

Eden House heeft drie kamers voor maximaal zes gasten. Twee van de drie liggen in het huis en beschikken over king sized bedden, een ruime badkamer en een mooi uitzicht op de tuin. De derde kamer is een cottage op een kleine veertig meter van het huis. De cottage heeft een eigen badkamer, zit- en eethoek en terras.

Halfpension inclusief wijn

Bij een verblijf in Eden House zijn ontbijt en diner inbegrepen. Dit geldt ook voor de aperitiefjes en de Nieuw-Zeelandse wijnen bij het diner. Want selectief zijn ze wel daar in de omgeving van Nelson! Met minder dan de lokale topkwaliteit nemen ze geen genoegen! Dit geldt ook voor de ingrediënten. De gasten kunnen zelf kiezen om te eten in het elegante restaurant of op een van de terrassen. Vlak bij Eden House ligt de Monterey House Country Club. Gasten van Eden House kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten. Dat geldt met name voor het restaurant en de 9-holes golfbaan.

Tripadvisor over Eden House