Uw eigen cottage in landelijk Waitomo

Kamahi Cottage is zonder meer een bijzondere bed & breakfast. De lodge bestaat letterlijk uit maar één charmante cottage gelegen op een boerderij. De cottage is self-containing zoals ze dat hier noemen en gedurende uw verblijf helemaal van uzelf! De boerderij ligt in een glooiende landschap nabij Waitomo en Otorohanga; prachtige gebieden vol natuur.

De grotten van Waitomo

In de omgeving is er van alles te doen, met als hoogtepunt de grotten van Waitomo. Deze grotten staan op de bucketlist van iedere reiziger die een bezoek brengt aan Nieuw-Zeeland. Het zijn dan ook niet zomaar grotten. Binnenin vindt u een heel bijzonder natuurfenomeen. De grotten worden op natuurlijke wijze verlicht door duizenden gloeiwormen die tegen de wanden zitten en een magisch blauw licht uitstralen. Een soort 'glow in the dark', maar dan echt! U kunt echter nog meer tourtjes ondernemen. U kunt zich wagen aan spectaculaire activiteiten als abseilen en raften, maar er zijn ook 'mildere' excursies te doen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het vogelpark met inheemse vogelsoorten, waaronder natuurlijk het beroemdste vogeltje van Nieuw-Zeeland: de kiwi. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse wandelroutes, kunt u spectaculaire watervallen bezoeken, gaan vissen op forel of tijdens een boerderijtour meer leren over het leven op het platteland. 

Uw hosts

Uw hosts zijn Evan en Elizabeth Cowan, die met grote passie de cottage runnen. Zelf wonen ze in de homestead van de boerderij. Als u iets nodig heeft, staan ze altijd voor u klaar. Elizabeth draagt zorg voor het onderhoud van de tuin. Daarnaast is ze dol op koken en verzorgt ze graag iedere dag een vers ontbijt voor u en als u wilt ook het avondeten. Kijk niet vreemd op als ze u bij haar thuis uitnodigt voor het diner! 

Uw eigen hideaway

De charmante houten cottage staat op een heuvel en kijkt uit over het glooiende landschap van Waitomo. De cottage biedt plaats aan maximaal vier gasten. Er is één slaapkamer op de eerste verdieping en een badkamer. Reist u met vier personen, dan overnachten twee gasten op de slaapsofa's op de begane grond. De cottage is verder uitgerust met een heerlijke living en een kitchenette waar u zelf kunt koken. Al raden wij aan om gebruik te maken van de dineropties van de eigenaren; de vrouw des huizes kookt erg goed! 

Tripadvisor over Kamahi Cottage