Een aangenaam eilandverblijf om al uw indrukken een plaats te geven aan het einde van uw rondreis door Nieuw-Zeeland

Marino Ridge ligt op Waiheke, een eiland voor de kust van Auckland. De naam van de lodge is afgeleid van het Maori woord voor ‘kalmte’ en ‘ridge’ verwijst naar de locatie: leunend tegen de rotsen boven een maagdelijk strand. Het stijlvolle pand is ontworpen door een van de meest gerespecteerde architecten van Nieuw-Zeeland: Geoff Richards. Het is de perfecte plek om uw reis door Nieuw-Zeeland mee af te sluiten. De rust en privacy die het landgoed uitstralen, plus een ongekend mooi uitzicht, zorgen ervoor dat u na de reis al nagenietend nog even kunt ontspannen voor u weer aan de lange tocht naar huis begint.

Gericht op ontspanning

Waiheke biedt voor ieder wat wils. Komt u hier echt puur en alleen voor uw rust, dan hoeft u de lodge niet te verlaten. Er is een fijn zwembad met een jacuzzi en ook het strand is zeer uitnodigend. Of ontspan in een van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de gezellige living, een leesruimte, een patio met openhaard en een fitnessruimte. Direct vanuit de lodge kunt u mooie wandelingen maken. Neem een kijkje bij de 250 jaar oude Pohutukawa op het landgoed van Peter en Caroline. Bent u hier met de kerst, dan heeft u de eer om deze bijzondere boom in bloei te zien staan. Naast wandelen kunt u op het eiland een wijntour boeken of kajakken langs de kust.

Slechts drie suites

Marino Ridge is een kleinschalige lodge. Er zijn drie modern ingerichte suites. Twee daarvan (Akarana en Coromandel, beide vernoemd naar hetgeen waar ze uitzicht op bieden) liggen op de hoofdverdieping, De derde suite, met de naam Owhanake, ligt op de verdieping daaronder. Behalve de zeer comfortabele inrichting bieden de suites allemaal een fantastisch uitzicht: op de bossen, het strand en de baai, de Coromandel Peninsula of zelfs, in de verte, de SkyTower en de lichtjes van Auckland. De kamers zijn alle voorzien van een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Verder heeft u in uw suite de beschikking over thee en koffie faciliteiten, een eigen veranda met stoelen en een tafel, badjassen en een regendouche.

Ontbijten met uitzicht

Elke morgen wordt er op de gezamenlijke veranda een goed ontbijt geserveerd. Genietend van uw verse kop koffie kijkt u uit over Owhanake Bay. Voor het diner adviseren uw hosts Peter en Caroline u graag een restaurant in de omgeving.

Tripadvisor over Marino Ridge