Als u hier 's morgens de gordijnen open doet, kunt u zich haast niet voorstellen dat het centrum van Queenstown op maar een kwartier rijden ligt

Wat bijzonder, zo'n immens landgoed in een sereen landschap op toch maar een kwartier rijden van het centrum van Queenstown. U heeft geen idee dat u zo dicht bij de reuring van de stad zit. Als u 's morgens naar buiten kijkt, ziet u de glooiende heuvels van de 27-holes championship golfbaan met daar omheen het gebergte, waarvan de toppen soms nog bedekt zijn met sneeuw. Het resort is ruim opgezet, maar is er in geslaagd om een landelijke, serene sfeer te behouden.

Stad en natuur

Het centrum van Queenstown, vernoemd naar de Britse Queen Victoria, ligt op een kwartier rijden van Millbrook. Het stadje heeft de bijnaam 'adventure capital' van Nieuw-Zeeland en dat is natuurlijk niet voor niets. Queenstown bruist van de energie en vormt het levendige vertrekpunt voor allerhande activiteiten en bijzondere plekjes als bijvoorbeeld het goudmijnstadje Arrowtown. Fiordland National Park is ook binnen handbereik. Het is een geweldige ervaring om hier eindeloze wandelingen door het waanzinnig mooie landschap te maken.

Maar het kan nog avontuurlijker. Trek er met een mountainbike op uit, ga wildwatervaren of waag u aan bungeejumping! Wat dichter bij huis, namelijk direct naast het Millbrook Resort, ligt een 27-holes championship golfbaan waar golfliefhebbers een balletje kunnen slaan. Wellness Millbrook Resort begrijpt dat een verblijf in de omgeving van Queenstown vaak erg intens is.

Hoe fijn is het om dan ook wat uurtjes te kunnen ontspannen in de spa. Millbrook staat bekend als een van de toppers als het gaat om sparesorts in Nieuw-Zeeland en heeft hier zelfs een award voor in ontvangst mogen nemen. Dat belooft veel goeds! Binnen de relaxomgeving van de spa geniet u van uitstekende massages en andere lichaamsbehandelingen. Daarnaast is er een verwarmd binnenzwembad aanwezig. 

Landelijk en modern

Millbrook is een groot resort, maar door de royale opzet merkt u daar maar weinig van. Een voordeel van de ruime opzet is, dat u kunt kiezen uit veel verschillende typen kamers. Of u nu samen met uw partner reist of met het gezin: Millbrook heeft de perfecte accommodatie. Van de Deluxe Studio tot de 2-Bedroom Suite en vrijstaan cottages. Het interieur is modern, maar ook een vleugje landelijk wat perfect bij de omgeving past. Daarbij geniet u van voldoende comfort. 

Prijswinnend restaurant

Millbrook Resort heeft drie uitstekende restaurants. U begint de dag in The Clubhouse, waar elke morgen een vers ontbijt word geserveerd. Het Millhouse Restaurant is onze favoriet voor het diner. Onder leiding van executive chef Andi Bozhiqi worden in dit award winnende restaurant fantastische eigentijdse gerechten op tafel getoverd. De kwaliteit is hoog! Van een heel ander genre is Kobe Cuisine, waar uitsluitend Japanse specialiteiten op het menu staan. Voor een tussendoortje gedurende de dag of een drankje in de avond is het Hole in One Café een gezellige plek. 

Tripadvisor over Millbrook Resort

Vergelijkbare accommodaties in Nieuw-Zeeland

Matakauri Lodge

Queenstown