Sfeervolle, kleinschalige lodge nabij het wonderschone Tongariro National Park

Het kleinschalige River Birches is een stijlvolle lodge vlakbij twee schitterende natuurwonderen: Lake Taupo en Tongariro National Park. De ligging van de lodge, in een prachtige tuin aan de Tongariro rivier, staat garant voor een ontspannen en romantisch verblijf in puur natuur.

Lake Taupo & Tongariro

Zonder twijfel zijn Lake Taupo en Tongariro National Park de hoofdredenen van uw verblijf hier. Het uitgestrekte Lake Taupo (het grootste meer van Nieuw-Zeeland!) is geweldig voor het maken van boottochten, een vistripje of misschien zelfs wel een duik in het frisse water. Of, maak een helikoptervlucht over het meer heen. Dan een nog mooiere plek: Tongariro National Park. Een ruig natuurpark op zo'n 40 minuten rijden van de lodge. Hier maakt u fantastische wandelingen door het indrukwekkende vulkanische landschap.

Een eigen domein

River Birches is een van de meest kleinschalige lodges op het Noordereiland. Er zijn namelijk maar drie kamers. Gaat u voor The Major's Room, The Duchess Room of The Admiral Room? Ze zijn allemaal uniek ingericht, maar hebben gemeen dat ze een gevoel van rust en sereniteit uitstralen. De inrichting is warm, stijlvol en zeer comfortabel. Naast de drie kamers heeft de lodge ook een vrijstaande 'self catering' cottage met drie slaapkamers.

Op uw wenken bediend

Als u van te voren aangeeft dat u graag in River Briches wilt dineren dan kunnen wij dit uiteraard voor u regelen. Er wordt dan een heerlijk 3-gangen diner voor u samengesteld met verse lokale seizoensproducten. De lodge adviseert u ook graag over goede restaurants in de plaatsjes Turangi en Taupo. Het ontbijt is alvast inbegrepen bij het verblijf waarbij u kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van huis gemaakte producten, vers fruit en yoghurt.

Tripadvisor over River Birches