The George Hotel is al meerdere keren uitgeroepen tot nummer één stadshotel in Nieuw-Zeeland en ook de twee superieure restaurants zijn meerdere malen bekroond

The George is een boutique hotel in het culturele centrum van Christchurch dat naast Hagley Park en de Avon rivier ligt. De intieme sfeer en persoonlijke service (één medewerker per gast) garanderen een verblijf in ultieme luxe. The George is lid van Small Luxury Hotels.

To do in Christchurch

Christchurch is met bijna 400.000 inwoners de tweede stad van Nieuw-Zeeland en de eerste van het Zuidereiland. De tweede naam van de stad is Garden City omdat er zoveel parken en plantsoenen zijn. Christchurch is tussen 2010 en 2013 verschillende keren getroffen door een aardbeving. Daarbij zijn grote delen van de oude binnenstad verloren gegaan. De bewoners hebben alle middelen aangegrepen om de stad uit de as te laten herrijzen. The George ligt in het centrum van Christchurch en is een uitstekend vertrekpunt voor het verkennen van de stad. Dat kan te voet of op een mountainbike van het hotel. De botanische tuinen, het Canterbury Museum, de overgebleven historische gebouwen en de Christchurch Art Gallery liggen allemaal op korte afstand. De nieuwe stad van na de aardbevingen is nog volop in aanbouw. 

Modern en sfeervol hotel met dito kamers

The George beschikt over 53 kamers. Elke kamer is modern en sfeervol ingericht. De Executive kamers hebben comfortabele kingsize bedden en een moderne badkamer met douche. Een aantal van deze kamers heeft een bad. Aan de kamers uit de Premium categorie zit een balkon. De Junior Suites hebben een aparte woon- en slaapkamer. Hier brengen de gasten de nacht in weelde door op een Californian Kingsize bed. De Park Suites (top rating in The George) hebben de meeste luxueuze uitrusting met bovendien een fantastisch uitzicht op Hagley Park en de Avon rivier. 

Culinaire hotspot

Op culinair gebied is er in de verre omtrek van Christchurch geen betere hotspot te vinden. In meerdere opzichten zelfs. Chef Reon Hobson van het Pescatore restaurant combineert klassieke gerechten met de allernieuwste bereidingstechnieken. Het resultaat is een feestelijke prikkeling van alle zintuigen. In het tweede restaurant -50 Bistro- staat chef Andrew Brown aan de leiding. Die serveert lichte seizoensgebonden gerechten, salades en traditionele bistro-gerechten met uitstekende wijnen uit de eigen kelder. 

Vergelijkbare accommodaties in Nieuw-Zeeland

Otahuna Lodge

Christchurch