Harmonieuze Hideaway

Denk uzelf eens in: 2500 hectare aan woeste natuur en daaromheen nog eens aan drie kanten begrensd door beschermd gebied. Middenin het natuurgeweld van de Ahuriri Vallei in de Canterbury regio op het Zuidereiland van Nieuw Zeeland staat een duurzaam kunstwerk, in harmonie met de omgeving en zonder teveel impact te maken op de natuur en het milieu: The Lindis. Het opende de deuren in november 2018 en is nu al een begrip. Hier draait alles om een exclusieve natuurbeleving, want u heeft vanuit de accommodatie zicht op de woeste vlaktes van Canterbury en de dramatisch grillige bergtoppen van de zuidelijke Alpen. 

Als gast van The Lindis wordt u compleet in de watten gelegd

Slechts vijf suites, een gigantische wijnkelder en een chef die iedere dag de sterren van de hemel kookt; als gast van The Lindis wordt u compleet in de watten gelegd. Binnen en buiten worden samengebracht en het interieur van The Lindis bestaat dan ook uit veel natuurlijke materialen gecombineerd met comfortabel en elegant meubilair. Hoe u uw dag ook indeelt, de terugkeer naar uw accommodatie zorgt altijd voor een tevreden gevoel van thuiskomen. 

Activiteiten

The Lindis ligt nabij een van de top-10 fly-fishing locaties ter wereld, u kunt er vanuit de lodge heen wandelen. Bent u geen visser dan is er nog steeds genoeg te doen: hiken, bergbeklimmen, mountainbiken, paardrijden of een ontspannende massage... hoe u de dag ook indeelt, u geniet van een flinke dosis privacy en exclusiviteit.

Aan tafel

Er zijn twee master suites en drie lodge suites welke individueel geboekt kunnen worden maar wanneer u met een grotere groep reist kunt u uiteraard ook besluiten de gehele lodge te boeken. Alle suites hebben ongelimiteerd uitzicht op de natuur en dat vindt u ook weer terug in uw suite inrichting. Hout en steen zijn materialen die veelvuldig zijn gebruikt bij de inrichting en worden gecombineerd met exclusieve materialen om het comfort te versterken. Natuurlijk heeft u een openhaard in uw suite en een gigantisch bad; een heerlijke manier om de dag af te sluiten.