The Lodge at Kauri Cliffs is een accommodatie van wereldklasse

The Lodge at Kauri Cliffs is een accommodatie van wereldklasse. Daarvoor zijn twee aspecten verantwoordelijk: ten eerste het spectaculaire uitzicht van bovenop de heuvel over de Bay of Islands, de Stille Oceaan, Cape Brett en de Cavalli eilanden. Ten tweede de aanwezigheid van Kauri Cliffs, een van de mooiste 18-holes golfcourses van de wereld. Deze baan is een begrip! Kauri Cliffs is aangesloten bij Relais & Chateaux. De rit vanuit Auckland neemt vier uur in beslag, maar daar staat meteen een geweldige omgeving als beloning tegenover. Prachtige zandstranden, de diepblauwe oceaan een uitzicht om in te lijsten. Welkom in Kauri Cliffs! 

Er valt genoeg te beleven!

Kauri Cliffs beheert een van de mooist gelegen 18-holes golfcourses van de wereld. Het ontwerp van de baan is van David Harman. Vooral de derde hole is een sluipmoordenaar! De naam -Cliff- moet al een belletje doen rinkelen! Na een wandeling van tien minuten staat u voor een bijzondere Kauri boom van misschien wel 800 jaar oud. Dagelijks vertrekken er vanuit de baai boottochten naar de beroemde 'Hole in the Rock'. Ook rondvluchten met een helikopter, mountainbiken, vissen en vogels spotten behoren tot de mogelijkheden. De plaatsjes Paihia en Russell 'op drie kwartier rijden' zijn de moeite van een bezoek meer dan waard. The Lodge at Kauri Cliff beschikt over een perfect geoutilleerd wellnesscentrum, fitnesscentrum en spa.

De cottages bieden uitzicht over de oceaan en de golfbaan

De lodge beschikt over elf landelijk ingerichte cottages met elk twee suites. Elke suite is voorzien van een comfortabele slaapkamer met zithoek, een openhaard en een terras. De cottages liggen aan de rand van een bos en bieden uitzicht over de oceaan en de golfbaan. Kauri Cliffs heeft 16 Deluxe suites van 70 m² en zes Standard suites van 56 m². Daarnaast is er nog The Owners Cottage. Dit is een XL cottage met twee suites en twee badkamers en een eigen infinity zwembad, hot tub en keuken. 

Topteam creëert de meest fantastische maaltijden.

Ook voor niet golfers geschikt! Dat is een unicum van Kauri Cliffs. Voor golfers is het eerder regel dan uitzondering dat ze hier minimaal een doosje verliezen aan de gulzige oceaan. Voor culinaire fijnproevers is het een plicht om hier een paar keer het diner mee te maken. Chef Barry Frith stuurt een culinair topteam aan en creëert de meest fantastische maaltijden. Uw verblijf is inclusief ontbijt, diner en non alcoholische dranken. Op aanvraag serveert de chef speciaal voor u een barbecue of picknick op het strand.

Tripadvisor over The Lodge at Kauri Cliffs

Vergelijkbare accommodaties in Nieuw-Zeeland