De combinatie van de locatie, uitstekende service, de uitgebreide kunstcollectie, luxe kamers en suites en het bekroonde Hippopotamus restaurant maakt het Museum Art Hotel een aantrekkelijk verblijf in Wellington

Het Museum Art Hotel is een luxe boutique hotel in het culturele centrum van Wellington. Het gerenommeerde nationale Te Papa Museum ligt aan de overkant van de straat. Het hotel heeft zelf een permanente expositie hedendaagse Nieuw-Zeelandse kunst in de lobby. Het Museum Art Hotel stond oorspronkelijk op de locatie van Te Papa. In 1993 is het hele complex opgetild en aan één stuk verplaatst over 120 meter. Door de combinatie van locatie, uitstekende service, de uitgebreide kunstcollectie, luxe kamers en suites en het bekroonde Hippopotamus restaurant, is dit hotel aantrekkelijk voor elke reiziger.

Wellington

 

Vanuit het Museum Hotel kunt u het Te Papa Museum bezoeken maar ook een leuke wandeling maken richting Cuba Street waar zich verschillende restaurants bevinden. Civic Square en Cuba Street Mall liggen ook in de buurt. Tot de voorzieningen van het hotel zelf behoren een fitnessruimte, binnenzwembad, spabad en een sauna. 

Kunstzinnige kamers

Het hotel bestaat uit twee gebouwen. In het oorspronkelijke gedeelte zijn de 165 modern en hip ingerichte kamers gesitueerd. In de latere aanbouw liggen appartementen en studio's. Alle kamers hebben een ruime badkamer met bad en aparte douche. De meeste kamers hebben uitzicht op de haven. Bewoners van de appartementen en studio's beschikken over een keuken en een ruime badkamer met een bad voor twee en een aparte douche. In elk verblijf staat een espresso apparaat. 

Franse keuken

Dit luxe hotel biedt diverse eetgelegenheden als een koffiebar/café en een bar/lounge. Het Hippopotamus restaurant van chef Laurent Loudeac serveert gerechten uit de Franse keuken en valt daarmee regelmatig in de prijzen. In de namiddag treffen veel gasten elkaar bij de High Tea. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de haven en de stad.